|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, dölen, fatma, ilköğretim, merkez, necati, okulu |
![]() |
Necati Ve Fatma Dölen İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Necati Ve Fatma Dölen İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Necati Ve Fatma Dölen İlköğretim Okulu Hakkında - Necati Ve Fatma Dölen İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Necati Ve Fatma Dölen İlköğretim Okulu Bilgileri MİSYONUMUZ Etkinliği ve verimliliği sağlamak, kaliteyi arttırmak için bağlı okul ve kurumlarda araştırma, inceleme, rehberlik, denetim hizmeti ve eğitimine öncelik verilerek sürekli gelişmeyi sağlamak; öğrencilerimizin kendi kültürünü, milli ve manevi duygularını bilen, ahlaki yönü yüksek, bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, 21 ![]() ![]() Güvenli bir ortamda öğrencilerimizi hayata ve üst öğrenime hazırlamak, bilgi toplumunun bireyleri olarak kendisiyle , çevresiyle, dünyanın her yerinde mutlu fertler yetiştirmek misyonumuzdur ![]() VİZYONUMUZ Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Cumhuriyetine sahip çıkan, anayasanın ilkelerine saygılı, yarınlara çağdaş bir insan hazırlayan okul olmak ![]() Necati Ve Fatma Dölen İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: NECATİ VE FATMA DÖLEN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Konuksever Mahallesi ![]() ![]() Telefon Numarası: 2423252142 Faks Numarası: 2423252142 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Necati Ve Fatma Dölen İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|