|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, ahmet, bilgileri, gedik, ilköğretim, merkez, okulu, paşa |
![]() |
Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarGedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulunun kuruluşu Hicri 882,Miladi 1477 yıllarına kadar dayanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz bodrum katı, Zemin kat ve1 ![]() ![]() Bodrum katı toplantı ve seminerlerin yapılması için 1 adet konferans salonu, Teknoloji Tasarım dersliği, Beden Eğitimi odası ve arşiv odasından oluşmaktadır ![]() Zemin Katta 1 Müdür Yardımcısı odası, Öğretmenler odası, 4 derslik, 1 Anasınıfı, 1 resim odası,1 Memur odası, 1 müstahdem odası, 1 rehberlik servisi odası ve öğrenci WC'lerinden oluşmaktadır ![]() 1 ![]() ![]() Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (272) 213 39 55 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Marulcu Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://gap ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 262858@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gedik Ahmet Paşa İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|