![]() |
Kaynarca İlköğretim Okulu Borçka Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaynarca İlköğretim Okulu Borçka ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Kaynarca İlköğretim Okulu Tanıtımı - Kaynarca İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Borçka'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kaynarca İlköğretim Okulu Resimleri ![]() 1929 Yılında üç derslikli bir okul açılmış olup 1938 yılına kadar cami avlusundaki binada eğitim öğretime devam edilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurum Adı : Kaynarca İlköğretim Okulu Kurum Kodu : 555432 Kurum Türü : İlköğretim Okulu İlçe : BORÇKA İl Merkezine Uzaklığı : 55 İlçe Merkezine Uzaklığı : 20 Ulaşım Yolu : Toprak Yönetici Sayısı : 1 Öğretmen Sayısı : 3 Öğrenci Sayısı : 67 Diğer Personel Sayısı : 2 Şube Sayısı : 8 Lojman Durumu : Yok Kiralık Ev Durumu : Var Kaynarca İlköğretim Okulu Artvin Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / BORÇKA Adı: KAYNARCA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Borçka-Artvin Telefon Numarası: 4664652303 Faks Numarası: 4664652303 E-mail Adresi: 555432@meb ![]() ![]() Web Adresi: Kaynarca İlköğretim Okulu http://www ![]() ![]() ![]() ![]() MEB ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|