|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, ilköğretim, işletmesi, okulu, polatlı, tarım |
![]() |
Tarım İşletmesi İlköğretim Okulu Bilgileri Ankara Polatlı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tarım İşletmesi İlköğretim Okulu Bilgileri Ankara PolatlıAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Polatlı'daki İlköğretim Okulları İletişim Bilgileri - Tanıtımı - Resimleri - Hakkında Türk Milli Eğitimi'nin amaç ve ilkeleri doğrultusunda; Tüm benliğiyle insan, vatan, millet, bayrak, Atatürk sevgisi ve saygısıyla dolu; Gerçek gücün Birlik içinde çeşitlilik, çeşitlilik içinde birlik olduğuna inanan, inancının gereğini davranışlarıyla gösteren; Demokrasi, laiklik, toplumsal değerleri koruma, vatan sevgisi gibi kavramları yaşam tarzı olarak kabullenen ve uygulayabilen; Bir üst öğretim kurumuna devam edebilecek eğitim ve öğretimsel alt yapıyla donanmış; Mutluluğu, sevgiyi ve sorumluluğu paylaşmakta gören ve bilen; Hoşgörülü, anlayışlı, sabırlı; Demokratik, laik düşünceli ve davranışı sağlam bir kişilik ve karakter sahibi bireyler olarak yetiştirmek istiyoruz ![]() ![]() ![]() Tarım Işletmesi İlköğretim Okulu Ankara Polatlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / POLATLI Adı: TARIM IŞLETMESİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Devlet Üretme Çiftligi Polatli/Ankara Telefon Numarası: 3126322075 Faks Numarası: 312000000 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - POLATLI - Tarım İşletmesi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|