|
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, hüseyin, ilköğretim, merkez, okulu, türkmen |
Hüseyin Türkmen İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hüseyin Türkmen İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarHüseyin Türkmen İlköğretim Okulu Hakkında - Hüseyin Türkmen İlköğretim Okulu Tanıtım - Hüseyin Türkmen İlköğretim Okulu Resimleri - Hüseyin Türkmen İlköğretim Okulu İletişim Hüseyin Türkmen İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1972 yılında mahallemizde 2 katlı kiralık bir apartman dairesinde merkez Kasımpaşa İlkokulu'na bağlı olarak eğitim-öğretime devam ederken 1984 yılında mahalle halkımızın işbirliği ile devlet tarafından 3 derslikli Zafer İlkokulu adı altında öğrenime başlamıştır Daha sonra yetersiz kaldığından devlet ve çevre halkının işbirliği ile yapılan okul binasına ek olarak 3 derslik daha ilave yapılmıştır 1995 Haziran ayında Afyon'lu hayırsever vatandaşımız Hüseyin Türkmen'in katkılarıyla bahçedeki 3 derslikli hasarlı olan bina yıkılarak yerine 4 derslik, 1 idare ile 1 hizmetli odasından oluşan yeni bina yapılmıştır Bu vesile ile okulumuzun Zafer olan adı Hüseyin Türkmen İlkokulu olarak değiştirilmiştir Şu anda okulumuzda 10 sınıf öğretmeni, 2 idareci ile 2 hizmetli, 1 ana sınıf öğretmeni ile haftada 2 gün görevlendirilen rehber öğretmen ile eğitim-öğretime devam etmektedirOkulumuzda 6 7 8 sınıf yoktur Okulumuzda şu anda 8 derslik, 1 bilgisayar odası, 2 idare, 1 öğretmen, 1 kütüphane ve spor odası, 1 hizmetli odası, 8 adet öğrenci tuvaleti ile 1 adet öğretmenler tuvaleti, okul bahçesinde 1 adet kalorifer dairesi ve kömürlük, 1 adet de deposu ile basketbol, voleybol ile çocuk oyun parkı bulunmaktadır Hüseyin Türkmen İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 229 44 83 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Osmangazi Mahallesi Ali Çetinkaya Bulvarı No:85 Okulun Web Adresi: http://huseyinturkmenioomebk12tr/ Okulun E-Posta Adresi: 437496@mebk12tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Park önünden kalkan Karşıyaka minibüsleri ( 7 Numara)ve TUREX Halk Otobüsleri, Erenler Minibüsleri Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hüseyin Türkmen İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|