|
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, çubuk, ilköğretim, kışlacık, okulu |
Kışlacık İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk Ankara |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Kışlacık İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Kışlacık İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çubuk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kışlacık İlköğretim Okulu Resimleri - Kışlacık İlköğretim Okulu Hakkında Okulun Tarihçesi ve Yapısı Kışlacık İlköğretim Okulu, eğitim öğretime 1959 yılında Yiğitli İlkokulu olarak başlamış, 1998 yılında zorunlu eğitimin 8 yıla çıkması nedeniyle taşıma merkezi okul olarak sekiz yıllık ilköğretim okulu olmuştur Hizmet binası olarak da köyde bulunan eski 2 sınıflı okul binası ile köy dermek binası kullanılmıştır O yıllarda taşıma kapsamına alınan çevre köylerden Elören, Çatokçular, Çatköy, Yeşilkent, Kuruçay, Durhasan, Evci, Dereköy, Yaylak köyleri okulumuza gelmiştir 1996 yılında yeni okul binamızın yapılması ile okulumuz yeni ve modern bir eğitim kurumuna kavuşmuştur Binanın kapasitesinin artması ile taşıma kapsamındaki köyler artırılarak 18 pare köy ve mahalle okulumuza taşınmaya başlamıştır Aynı yıl okulumuzun bünyesinde bir anasınıfı açılmıştır İlk yıl okulun inşaattan ve yeni bina olmasından kaynaklanan maddi eksiklikler giderilmeye çalışılmıştır Bu bağlamda toplam kalite yönetimi 2007 yılı başında uygulamaya geçilerek bu anlayışla çalışmalara başlanmıştır Kışlacık İlköğretim Okulu Ankara Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kışlacık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kışlacık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kışlacık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Kışlacık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇUBUK Adı: KIŞLACIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KIŞLACIK KÖYÜ Telefon Numarası: 3128332399 Faks Numarası: 3128332399 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Kışlacık İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
|