|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bölge, ilköğretim, merkez, nevşehir, okulu, sulusaray, yatılı |
![]() |
Sulusaray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Nevşehir Merkez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sulusaray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Nevşehir MerkezSulusaray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Nevşehir Merkez Hakkında - Sulusaray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Nevşehir Merkez İletişim - Sulusaray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Nevşehir Merkez Tanıtım - Sulusaray Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Nevşehir Merkez Tarihçesi OKULUMUZUN TARİHÇESİ OKULUN TARİHÇESİ : Sulusaray Kasabasında Eğitim-Öğretim 1930�u yıllarda 5 derslik ilkokul olarak başlamıştır ![]() ![]() 1997-1998 Öğretim yılından itibaren Pansiyonlu İlköğretim Okulu olarak eğitim-öğretim sürdürülmekte iken, 1999 yılında da ilkokul bölümü ek binadaki 5 derslik de SPİO bünyesine alınmak suretiyle ve iki binadan oluşan Nevşehir�n tek Pansiyonlu İlköğretim Okulu olarak çalışmalarını sürdürmektedir ![]() Milli Eğitim Bakanlığı İlköğretim Genel Müdürlüğünün 08 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Kasabamız Sulusaray Nevşehir'e 8 km uzaklıkta olup her saatte bir araç kalkmakta araç okulumuzun yakınından geçmektedir ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / MERKEZ Adı: SULUSARAY YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: SULUSARAY KASABASICUMHURİYET MAHALLESİ SULUSARAY Telefon Numarası: 3842525010 Faks Numarası: 3842525111 kaynak:webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
|