![]() |
Albayrak İlköğretim Okulu Merkez Amasya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Albayrak İlköğretim Okulu Merkez AmasyaAmasya daki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Albayrak İlköğretim Okulu Hakkında - Albayrak İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Albayrak İlköğretim Okulu Bilgileri VİZYONUMUZ İstiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() ![]() ![]() İstiyoruz ki; Veliler okulumuzun en büyük destekleyicisi olsun ![]() ![]() İstiyoruz ki; Okul toplumunu oluşturan her birey (yönetici, öğretmen, destek personel, öğrenci, veli ) rolünü ve sorumluluğunu bilsin, bu rolü mükemmelliğe ulaşmak için oynasın ![]() İstiyoruz ki; Mükemmelliğin sonu yoktur ![]() ![]() İstiyoruz ki; Sürekli geliştirme süreci yaptığımız her şeyde devam etsin ![]() İstiyoruz ki; Okulumuz da verilen eğitim ve öğretim, öğrencide istendik davranış değişikliklerine dönüşsün ![]() ![]() İstiyoruz ki; Her öğretmen okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci de bu okulda öğrenimini gerçekleştirmekten zevk alsın ![]() ![]() İstiyoruz ki; Okulumuzun her ortamında demokrasi, insan hakları katılımcılık ve paylaşımcılık ilkemiz olsun ![]() İstiyoruz ki; Büyük Atatürk ‘ün hedef koyduğu “Muasır medeniyetler seviyesine erişmek ve daha da üzerine çıkmak” ilkesi doğrultusunda her gün daha da artan tempoyla çalıştığımızdan herkes emin olsun ![]() İstiyoruz ki; Her öğrenci, okulumuz da okuyabilmek için birbiriyle yarışsın ![]() İstiyoruz ki; Diğer okullar içerisinde eğitim ve öğretimimiz de bir farkımız olsun ![]() İstiyoruz ki; Okulumuzdan mezun olan öğrencilerin velileri iyi ki bu okulda okuttuk düşüncesine sahip olsunlar, mutluluk ve huzura kavuşsunlar ![]() MİSYONUMUZ Biz ![]() ![]() ![]() ![]() Geleceğimizin şiddetle ihtiyaç duyacağı bilim adamları yetiştirmek amacıyla gerek kendi öğrencilerimize gerekse diğer öğrencilere çalışma ve kendini geliştirme yönünde ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri altyapıları ve teknolojik imkânları sağlamak için varız ![]() Minik yüreklere, büyük sevgi tohumları atmak, bunları bilgi ve sevgimizle sulamak, büyütüp ürünlerini ulusça toplamak için varız ![]() Sevgi bahçesinden, dikenler arasındaki gülleri toplayıp demet yapmak için varız ![]() İnsanın insanla, insanın tabiatla, insanın toplumla ve insanın kendisiyle barışık olması için varız ![]() Öğrenciye bilgi ve beceri kazandırırken, velilere de çocuk yetiştirme konusunda yardımcı olmak için varız ![]() Biz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sevgiyi, saygıyı, kardeşliği, dostluğu, iyiyi, güzeli, barışı öğretmenin yanında, vatanını ve milletini seven, ulusuna bağlı, yararlı fertler olabilmesi yönüyle gerekli davranışları kazandırmak için de varız ![]() Yeni sayılabilecek mazimizin parlak sayfalarından aldığımız güçle ülkesine, tüm ihsanlığa yararlı, araştırıcı, üretici, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmek konusunda her geçen gün daha azimle çalışmak için varız ![]() Albayrak İlköğretim Okulu Amasya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AMASYA / MERKEZ Adı: ALBAYRAK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Albayrak Köyü ilköğretim Okulu - Amasya Telefon Numarası: 3582841050 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 743814@meb ![]() ![]() Web Adresi : Albayrak İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|