Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
albayrak, amasya, ilköğretim, merkez, okulu

Albayrak İlköğretim Okulu Merkez Amasya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Albayrak İlköğretim Okulu Merkez Amasya

Amasya daki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Albayrak İlköğretim Okulu Hakkında - Albayrak İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Albayrak İlköğretim Okulu Bilgileri

VİZYONUMUZ

İstiyoruz ki; Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin Hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olsun “ÖĞRENEN OKUL “modeli oluşsun
İstiyoruz ki; Veliler okulumuzun en büyük destekleyicisi olsun Her veli; öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin
İstiyoruz ki; Okul toplumunu oluşturan her birey (yönetici, öğretmen, destek personel, öğrenci, veli ) rolünü ve sorumluluğunu bilsin, bu rolü mükemmelliğe ulaşmak için oynasın
İstiyoruz ki; Mükemmelliğin sonu yoktur Okulumuzda herkes, gelişen teknolojik yeniliklerden yararlanarak her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın, kendini yenilesin-geliştirsin
İstiyoruz ki; Sürekli geliştirme süreci yaptığımız her şeyde devam etsin
İstiyoruz ki; Okulumuz da verilen eğitim ve öğretim, öğrencide istendik davranış değişikliklerine dönüşsün Öğrencilerimiz girdikleri her ortamda olumlu davranışlarıyla dikkat çeksin
İstiyoruz ki; Her öğretmen okulumuzda çalışmaktan, her öğrenci de bu okulda öğrenimini gerçekleştirmekten zevk alsın Sevgi ortamında yarınlara güvenle ve umutla bakan nesiller yetişsin
İstiyoruz ki; Okulumuzun her ortamında demokrasi, insan hakları katılımcılık ve paylaşımcılık ilkemiz olsun
İstiyoruz ki; Büyük Atatürk ‘ün hedef koyduğu “Muasır medeniyetler seviyesine erişmek ve daha da üzerine çıkmak” ilkesi doğrultusunda her gün daha da artan tempoyla çalıştığımızdan herkes emin olsun
İstiyoruz ki; Her öğrenci, okulumuz da okuyabilmek için birbiriyle yarışsın
İstiyoruz ki; Diğer okullar içerisinde eğitim ve öğretimimiz de bir farkımız olsun
İstiyoruz ki; Okulumuzdan mezun olan öğrencilerin velileri iyi ki bu okulda okuttuk düşüncesine sahip olsunlar, mutluluk ve huzura kavuşsunlar

MİSYONUMUZ

Biz Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 Yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız

Geleceğimizin şiddetle ihtiyaç duyacağı bilim adamları yetiştirmek amacıyla gerek kendi öğrencilerimize gerekse diğer öğrencilere çalışma ve kendini geliştirme yönünde ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri altyapıları ve teknolojik imkânları sağlamak için varız

Minik yüreklere, büyük sevgi tohumları atmak, bunları bilgi ve sevgimizle sulamak, büyütüp ürünlerini ulusça toplamak için varız

Sevgi bahçesinden, dikenler arasındaki gülleri toplayıp demet yapmak için varız

İnsanın insanla, insanın tabiatla, insanın toplumla ve insanın kendisiyle barışık olması için varız

Öğrenciye bilgi ve beceri kazandırırken, velilere de çocuk yetiştirme konusunda yardımcı olmak için varız

Biz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sevgiyi, saygıyı, kardeşliği, dostluğu, iyiyi, güzeli, barışı öğretmenin yanında, vatanını ve milletini seven, ulusuna bağlı, yararlı fertler olabilmesi yönüyle gerekli davranışları kazandırmak için de varız

Yeni sayılabilecek mazimizin parlak sayfalarından aldığımız güçle ülkesine, tüm ihsanlığa yararlı, araştırıcı, üretici, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmek konusunda her geçen gün daha azimle çalışmak için varız

Albayrak İlköğretim Okulu Amasya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Albayrak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Albayrak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Albayrak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Albayrak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ALBAYRAK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Albayrak Köyü ilköğretim Okulu - Amasya

Telefon Numarası: 3582841050

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi: 743814@mebk12tr

Web Adresi : Albayrak İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com