|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, ilköğretim, izmir, kemal, konak, okulu |
![]() |
Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Konak İzmirKemal Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Kemal Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kemal Atatürk İlköğretim Okulu İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: 232 4835921 - 4252463 Okulun Faksı: 232 4835921 Okulun Adresi: 816 Sk ![]() Okulun Web Adresi: http://konakkemalataturkioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 584328@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Müdürü: Osman KAYA Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kemal Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|