Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
amasya, atatürk, ilköğretim, merkez, okulu

Atatürk İlköğretim Okulu Merkez Amasya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Atatürk İlköğretim Okulu Merkez Amasya

Amasya daki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Amasya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri

TARİHÇEMİZ

Okulumuz Amasya Merkez Şehir üstü Mahallesinde bulunmaktadır Merkez Atatürk İlkokulu adıyla 1946 yılında yine aynı yerinde 1 Müdür Odası ve beş derslikten ibaret tek katlı bir binada hizmete başladı
Ruhi Tingiz Devlet Hastanesinin de okulumuzun bulunduğu bölgede olması nedeniyle çevrede hem konut hem de öğrenci yoğunluğu olunca okul ihtiyaca cevap veremez duruma gelmiştir
Bunun üzerine tek katlı olan okul binası 1981 yılında yıkılarak yine aynı yere bu günkü bina yeniden yapılmış ve 1983 yılında tamamlanmıştır 1997–1998 öğretim yılında İlköğretim Okuluna dönüştürülerek Merkez Atatürk İlköğretim Okulu adını almıştır

OKULUMUZ BİNASININ FİZİKİ DURUMU

Binamızın kapladığı yer 430 m2, bahçe ile birlikte alanı ise 3169 m2’dir Tüzel kişiliği Amasya Özel İdaresine aittir Okulumuzun yapımında yüklenici İbrahim ŞİŞMAN, Başkan ise Bayındırlık Müdürü ismet KÖSE’dir Bina 09121983 tarihinde kesin kabul edilmiştir

* 1 Müdür Odası
* 1 Müdür Yardımcısı Odası
* 1 Öğretmenler Odası
* 1 Rehber Öğretmen Odası
* 1 Formatör Öğretmen Odası
* 1 Hizmetli Odası
* 1 Spor Odası
* 1 Kütüphane
* 1 Bilişim Teknolojileri Sınıfı
* 1 Fen Laboratuarı
* 1 Resim ve İş Dersliği
* 1 Anasınıfı Kahvaltı Salonu
* 1 Çok Amaçlı Salon
* 13 Derslik
* 1 Baskı Odası
* 1 Kalorifer Dairesi
* Okul İçinde 2 Öğretmen Tuvaleti, 4 Öğrenci Tuvaleti
* Okul Bahçesinde 2 Öğrenci Tuvaleti
* Okul Bahçesinde 1 Öğrenci Kantini
* Okul Bahçesinde 1 Depo

MİSYONUMUZ

Öğrencilerimizi;
Sosyal hayata uyumlu, öğrenmeyi öğrenmiş, planlı ve metodlu çalışabilen, kendine güvenen, hakkını arayabilen, insana değer veren, çevreye saygılı, demokratik, laik, toplum değerlerini benimsemiş, dünya ile barışık, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı amaç edinmiş bireyler olarak yetiştirmektir

VİZYONUMUZ

İnsanların ilgi ve güven duyduğu, çalışanlarına mutluluk veren, öğrencilerinin gelecek hayata en iyi şekilde hazırlayan bilim, eğitim ve kültür merkezi bir okul olmak

Atatürk İlköğretim Okulu Amasya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Atatürk İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Atatürk İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Atatürk İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Atatürk llköğretim Okulu Amasya

Telefon Numarası: 3582181378

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi:Bilgi Yok

Web Adresi : - Atatürk İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com