|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, beyazıt, bilgileri, çubuk, ilköğretim, okulu, yıldırım |
![]() |
Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Bilgileri Çubuk AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Tanıtımı - Ankara Çubuk'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Resimleri - Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Hakkında ![]() OKULUMUZ Okulumuz 1928 yılında yapılmış olup ; 48 şube, 4 anasınıfı , 1 fen bilgisi laboratuvarı , 2 bilgisayar laboratuvarı , 1 müzik odası , 1 resim atölyesi , 1 teknoloji tasarım işliği , 1 çok amaçlı toplantı salonu 2 öğretmenler odası , 1 kütüphane , 5000 m2 oyun sahası (voleybol,basketbol,futbol) , 1 kantin’den oluşmaktadır ![]() A , B ve C blok olmak üzere 3 binamız bulunmaktadır ![]() ![]() Okulumuz Yıldırım Beyazıt mahallesinde olup Ankara'ya 40 km ilçe merkezine 500 metre uzaklıkta olup 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Ankara Çubuk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ÇUBUK Adı: YILDIRIM BEYAZIT İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YİLDİRİM BEYAZİT M ![]() ![]() Telefon Numarası: 3128371058 Faks Numarası: 3128384805 E-mail Adresi:252412@meb ![]() ![]() Web Adresi:Yıldırım Beyazıt İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|