Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayar, bilgileri, cemile, ilköğretim, manisa, okulu, samiye, tev, turgutlu

Tev Cemile Ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tev Cemile Ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa

TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Hakkında - TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Tanıtım - TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Resimleri - TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu İletişim

TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

MİSYONUMUZ
Biz
Atatürk ilke ve inkılapları ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağdaş öğretim ile bütün öğrencilerin temel öğrenme ihtiyaçlarını karşılayarak bireysel özelliklerine göre gelişimlerini sağlamak, onların milli değerlere sahip, araştırmacı, üretken, hayatı tanımaya ve sorgulamaya çalışan, öğrenmeyi öğrenmiş çağdaş ve sosyal bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıma ve onlara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap erebilecek bilgi çağı insanı olarak yetişmeleri için gerekli becerileri kazandırmak için varız

VİZYONUMUZ
İstiyoruz ki
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin
İstiyoruz ki
Okulumuzda her veli öğrencisine, öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin
İstiyoruz ki
Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın
İstiyoruz ki
Okulumuzda çalışanlar gerekeni yaparken kendilerinden emin olsunDoğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın
İstiyoruz ki
Okulumuzda herkes, hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu
Okulun Telefonu: (0236) 314 89 30
Okulun Faksı: (0236) 314 14 29
Okulun Adresi: Şehitler Mh Papatya Sk No:14
Okulun Web Adresi: http://tev45mebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 851018@mebk12tr / tevcsb45@gmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com