|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bayar, bilgileri, cemile, ilköğretim, manisa, okulu, samiye, tev, turgutlu |
![]() |
Tev Cemile Ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tev Cemile Ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu ManisaTEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Hakkında - TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Tanıtım - TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Resimleri - TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu İletişim ![]() TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : MİSYONUMUZ Biz ![]() ![]() ![]() Atatürk ilke ve inkılapları ve Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda çağdaş öğretim ile bütün öğrencilerin temel öğrenme ihtiyaçlarını karşılayarak bireysel özelliklerine göre gelişimlerini sağlamak, onların milli değerlere sahip, araştırmacı, üretken, hayatı tanımaya ve sorgulamaya çalışan, öğrenmeyi öğrenmiş çağdaş ve sosyal bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanıma ve onlara 21 ![]() ![]() VİZYONUMUZ İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda her veli öğrencisine, öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda çalışanlar gerekeni yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() İstiyoruz ki ![]() ![]() ![]() Okulumuzda herkes, hergün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu Okulun Telefonu: (0236) 314 89 30 Okulun Faksı: (0236) 314 14 29 Okulun Adresi: Şehitler Mh ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://tev45 ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 851018@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok TEV Cemile ve Samiye Bayar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|