|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, konak, kıbrıs, okulu, şehitleri |
![]() |
Kıbrıs Şehitleri İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kıbrıs Şehitleri İlköğretim Okulu Konak İzmirKıbrıs Şehitleri İlköğretim Okulu Hakkında - Kıbrıs Şehitleri İlköğretim Okulu Tanıtım - Kıbrıs Şehitleri İlköğretim Okulu Resimleri - Kıbrıs Şehitleri İlköğretim Okulu İletişim Kıbrıs Şehitleri İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 2009/2010 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI Okulumuzda 1 müdür, 3 müdür yardımcısı ve 56 öğretmen görev yapmaktadır ![]() ![]() OKULUMUZUN KURULUŞ AMACI Öğrencileri Atatürk ilke ve devrimlerine, Türk Anayasasına ve Türk Demokrasisinin İlke ve yöntemlerine uygun, haklarını kullanabilme görevini yapabilme ve sorumluluklarını yüklenebilme bilincini ve yeteneğini kazandırmak, İlköğretim okulu olarak öğrencilerin ilgi alanlarını tespit ederek bu alanlarda geliştirmek, Öğrencilerin ulusal kültürünü tanıyıp benimsemesini sağlamak, Öğrencilerin toplum içerisinde iyi ilişkiler kurarak, yardımseverlik duygularını ön plana çıkarmak, Öğrenci sağlığını ve toplum sağlığını koruma duygusunu kazandırmak için gerekli bilgi beceriyi kazandırmak, Öğrencilerin kendi ve okula ait araç gereçleri kullanarak planlı çalışma ve yaratıcılık duygusunu kazandırmak ve geliştirmek, Öğrencilerin bilgi, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda gelecekteki mesleğini seçmesine yardımcı olmak, Öğrencileri geleceğin sağlıklı, dinamik ve toplum düzenine yararlı bir birey olarak yetiştirmek ![]() OKULUN ÖZELLİKLERİ Okulumuz 8 yıllık ilköğretim okuludur ![]() OKULDA OKUTULAN SEÇMELİ DERSLERİ Spor etkinlikleri, sanat etkinlikleri, bilişim teknolojileri'dir ![]() OKULA KAYIT-KABUL ŞARTLARI e-OKUL Kayıt Sistemine geçildiği için öğrencilerimiz internet üzerinde belirlenmektedir ![]() ![]() EĞİTİM SÜRE VE SAATLERİ Okulumuz ikili eğitim veren bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kıbrıs Şehitleri İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: 232 456 01 09 Okulun Faksı: 232 456 00 23 Okulun Adresi: 2584 Sk ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Konak YKM ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kıbrıs Şehitleri İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|