|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dönmez, ilköğretim, izmir, kocatepe, konak, lütfiye, mehmet, okulu |
![]() |
Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlköğretim Okulu Konak İzmirKocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlköğretim Okulu Hakkında - Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlköğretim Okulu Tanıtım - Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlköğretim Okulu Resimleri - Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlköğretim Okulu İzmir Konak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 2556029 Okulun Faksı: Okulun Adresi: 559 Sk ![]() Okulun Web Adresi: http://kocatepemldioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: kocatepe1990@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|