|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
derinkuyu, doğala, ilköğretim, nevşehir, okulu |
![]() |
Doğala İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doğala İlköğretim Okulu Nevşehir DerinkuyuDoğala İlköğretim Okulu - Doğala İlköğretim Okulu Hakkında - Doğala İlköğretim Okulu Tanıtım - Doğala İlköğretim Okulu İletişim - Doğala İlköğretim Okulu Resimleri - Doğala İlköğretim Okulu Tarihçesi OKULUMUZ ![]() ![]() ![]() ![]() Bahçemizin alanı 8 ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN TARİHÇESİ Doğala Köyünde eğitim öğretime 1937 yılında caminin yanındaki bir odada üç sınıflı olarak başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1977 yılında dersliklerin yetmemesi üzerine binaya bir derslik eklenerek okul beş derslik ve üç odaya çıkartılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlüfırsatı vererek ;öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir ![]() MİSYONUMUZ Okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek;öğrenme için her türlüfırsatı vererek ;öğrencilerin ilgi, istidat ve kabiliyetleri istikametinde yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlayarak; ailesinin ve toplumun sağlığı ile çevreyi korumak için gereken bilgi ve alışkanlıkları kazandırmak, tüm potansiyellerini bütüncül bir yaklaşımla hayat için kullanan mutlu, çevreci bireyler yetiştirmektir ![]() Biz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biz ![]() ![]() ![]() ![]() Biz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: NEVŞEHİR / DERİNKUYU Adı: DOĞALA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: DOĞALA KÖYÜ Telefon Numarası: 3843958002 Faks Numarası: 3843958002 Doğala İlköğretim Okulu Derinkuyu Nevşehir kaynak :webrehberiz biz |
![]() |
![]() |
|