Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derinkuyu, erhan, ilköğretim, karataş, kuyulutatlar, nevşehir, okulu

Derinkuyu Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim Okulu Nevşehir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Derinkuyu Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim Okulu Nevşehir

Derinkuyu Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim Okulu - Derinkuyu Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim Okulu Hakkında - Derinkuyu Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim Okulu Tanıtım - Derinkuyu Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim Okulu İletişim - Derinkuyu Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim Okulu Resimleri

Tarihçesi 1974 yılında muhtarlığın öncülüğünde, devlet-vatandaş işbirliği ile şimdiki mevcut yeni bina ortaokul amaçlı inşa edilmiş, adı da Şehit Karaoğlanoğlu olarak değiştirilmiştir Okulumuz 1978 yılına kadar ortaokul ile birlikte aynı binada eğitim-öğretime devam etmiştir 1987 yılında eski okul lojmana dönüştürülmüş, öğretmenlerin hizmetine sunulmuştur Lojman adedi iki olup 75 metrekareden ibarettir1989-1990 yılında ilkokul-ortaokul birleştirilmiş, adı da Kuyulutatlar İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştirSon olarak 2008 yılında hain saldırıda şehid düşen köyümüz evlatlarından Erhan KARATAŞ'ın ismi okulumuza verilmiştir ve okulumuzun ismi KUYULUTATLAR ERHAN KARATAŞ İLKÖĞRETİM OKULU olmuşturŞu anda okulumuz son hali ile Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim Okulu adı altında,14 personel,249 İlköğretim normal,40 anasınıfı öğrencisi ile İkili olarak eğitim-öğretim faaliyetine devam etmektedir Okulumuzda halen;8 sınıf,1 anasınıfı,1 BT sınıfı,1 Laboratuar,1 Kütüphane, 1 Kooperatif,1 İdare odası ve 1 Öğretmenler odası bulunmaktadır

Posta Adresi
Kuyulutatlar Köyü Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim Okulu
DERİNKUYU/NEVŞEHİR
Telefon
0 384 392 50 08

Faks
0 384 392 50 08
Derinkuyu Kuyulutatlar Erhan Karataş İlköğretim Okulu

kaynak :webrehberiz biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com