Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, büyükkarakarlı, hayrabolu, ilköğretim, okulu, tekirdağ

Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ

Hayrabolu Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu Hakkında - Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu Resimleri

Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu Tekirdağ Hayrabolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: BÜYÜKKARAKARLI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: BÜYÜKKARAKARLI i Ö O
Telefon Numarası: 2823381020
Faks Numarası: 2823381020

Okulumuz 1 idareci, 12 öğretmen ve 1 hizmetli ile hizmet vermektedir Türk Milli Eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda genellik, eşitlik, fert ve toplumun ihtiyaçları, yöneltme, eğitim hakkı, fırsat ve imkan eşitliği, süreklilik, Atatürk İnkılap ve İlkelerine bağlı ve Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, demokratik, laik, bilimsel metotlara uygun, planlı, karma eğitimin yapıldığı ailelerin işbirliğinin sağlandığı bir hizmet veriyoruz Öğrencilerimiz bireysel başarılarını eğitimcilerimizle arttıracaklardır Eğitim seviyesini yükseltmek, düşüncelerini ifade eden öğrenciler yetiştirmek zorundayız Bu amaçla okul idaresi ve eğitimciler olarak velilerimize ve öğrencilerimize güler yüzlü, hoş görülü, yapıcı, sabırlı ve nazik davranışlar sergileyeceğiz Okul olarak hedefimiz, kaliteli eğitim ve eğitim araçlarını kullanarak öğrencilerin bilgi düzeyini arttırarak gelecekte başarılı bireyler yetiştirmektir

MİSYONUMUZ :

Hayrabolu Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu Milli Eğitim Bakanlığı?na bağlı bir kurumdur05-14 yaş arası öğrencilerimizle eğitim ve öğretim çalışmalarımız sürmektedir Çalışmalarımız tamamen Milli Eğitim Bakanlığı ders programları doğrultusundadır1739 sayılı Mili Eğitim temel Kanununda belirtilen Atatürk İnkılap ve İlkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk Milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; İnsan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti?ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek Beden, zihin, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne, geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı, kişilik ve teşebbüse değer veren, topluma karşı sorumluluk duyan; yapıcı, yaratıcı ve verimli kişiler olarak yetiştirmektir

VİZYONUMUZ :

Hayrabolu Büyükkarakarlı İlköğretim Okulu 1 idareci, 12 öğretmen, 1 hizmetli ile hizmet vermektedir Türk Milli Eğitiminin temel ilkeleri doğrultusunda genellik, eşitlik, fert ve toplumun ihtiyaçları, yöneltme, eğitim hakkı, fırsat ve imkan eşitliği, süreklilik, Atatürk İnkılap ve İlkelerine bağlı ve Atatürk Milliyetçiliğine bağlı, demokratik, laik, bilimsel met odlara uygun, planlı, karma eğitimin yapıldığı ailelerin işbirliğinin sağlandığı bir hizmet veriyoruz
Öğrencilerimiz bireysel başarılarını eğitimcilerimizle arttıracaklardır Eğitim seviyesini yükseltmek, düşüncelerini ifade eden öğrenciler yetiştirmek zorundayız

Bu amaçla okul idaresi ve eğitimciler olarak velilerimize ve öğrencilerimize güler yüzlü, hoş görülü, yapıcı, sabırlı ve nazik davranışlar sergileyeceğiz Vizyonumuz kaliteli eğitim ve eğitim araçlarını kullanarak öğrencilerin bilgi düzeyini arttırarak gelecekte başarılı bireyler yetiştirmektir

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com