Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ilköğretim, izmir, konak, mehmetcik, okulu

Mehmetcik İlköğretim Okulu Konak İzmir

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mehmetcik İlköğretim Okulu Konak İzmir

Mehmetcik İlköğretim Okulu Hakkında - Mehmetcik İlköğretim Okulu Tanıtım - Mehmetcik İlköğretim Okulu Resimleri - Mehmetcik İlköğretim Okulu İletişim

Mehmetcik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Mehmetçik İlköğretim Okulu 1963 yılında Ballıkuyu İlkokulu olarak eğitim ve öğretime başlamıştır Daha sonra okulun ismi İstiklal İlköğretim Okulu, sonra da Mehmetçik İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir Okulumuz üç katlı betonarme bir binadır Binanın 24 odası ve 1 çok amaçlı salonu vardır Odaların bir tanesi BT laboratuarı, bir tanesi öğretmen çalışma odası, bir tanesi data show, iki tanesi idareci odası, bir tane fen laboratuarı, bir tane rehberlik odası, bir tanesi kütüphane,bir tane Teknoloji Tasarım odası, bir tane de anasınıfı olarak kullanılmaktadır Ayrıca okulumuzda 13 tane derslik mevcuttur Okulumuzda ikili öğretim yapılmaktadır Okulumuzun öğrenci mevcudu 820 dir Okulumuzun bir yokuş yamacına kurulmuş olmasından dolayı, okulun kullanım alanı yetersizdir Ancak, yapılan çalışmalarla okulumuzun bahçesi genişletilmiştir

Okulumuzun çevresinde iki tane daha ilköğretim okulu bulunmaktadır; ama çevredeki velilerimiz okulumuzun kalitesinden dolayı kayıt dönemlerinde okulumuza müracaat etmektedirler Bu yüzden her kayıt döneminde okulumuzda izdiham yaşanmaktadır Bununla beraber okulumuz bağlı bulunduğu ilçe ve çevre okullar ile olumlu ilişkiler içerisindedir
Okulumuzun idareciler, öğretmenler ve sözleşmeli personel olmak üzere 29 personeli vardır Okulumuzda bir müdür,bir müdür yardımcısı kadrosu bulunmaktadırOkul Müdürümüz 2010 Eylül ayından beri Sunay SEVİM'dir Hasan Tansel KILIÇ vekaleten müdür yardımcılığı görevini yürütmektedir Okulumuzun 25 öğretmeni, 1 Bilişim Teknolojileri Formatör Öğretmeni ve 2 sözleşmeli olmak üzere iki tane hizmetlisi vardır Okulumuzdaki öğretmen kadrosu çevre okullara nazaran genç ve dinamiktir Tüm kadro arasında güzel bir dayanışma bulunmakta, böylece eğitim ve öğretim faaliyetleri başarılı bir şekilde devam etmektedir

Okulumuzda sene içi kermesler, geziler, sene sonu eğlenceleri ve lokma günleri tertip edilmekte, böylelikle okulla veli arasında kaynaşma sağlanmaktadır Bununla beraber öğrencilerin mesleki olarak yönlendirilebilmeleri için her yıl çevredeki meslek liseleri ziyaret edilerek öğrencilerin gidebilecekleri meslek liseleri tanıtılmıştır

Okulun yıllık bütçesi, Okul Aile Birliği, veli ve yardımseverlerin yardımları ile oluşturulmaktadır Ayrıca, okul kantininden de aylık alınmaktadır
Öğrenci evlerinin okul yakınında olmasından dolayı öğrencilerin trafik ve ulaşım sorunu bulunmamaktadır

Mehmetcik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak
Okulun Telefonu: (0232) 484 01 95
Okulun Faksı: (0232) 446 74 71
Okulun Adresi: Hacı Ali Efendi CdNo:231 Ballıkuyu
Okulun Web Adresi: http://konakmehmetcikmebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: mehmetcikiookonak@yahoocom
Okulun Müdürü:
Okulun Ulaşım Bilgileri: Harita Ulaşım Bilgileri
Metropol İçi / Dışı : İçi
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Mehmetcik İlköğretim Okulu Resimleri :

biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com