|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, manisa, mayıs, okulu, turgutlu |
![]() |
19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Tanıtım - 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri - 19 Mayıs İlköğretim Okulu İletişim ![]() 19 Mayıs İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 19 MAYIS İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Okulumuz, bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 19 MAYIS İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ •Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilmiştir ![]() •Okulumuzda her veli, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilmelidir ![]() •Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmaktadır ![]() •Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emindirler ![]() •Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmaktadır ![]() Aktif Öğrenme Ortamı Aktif öğrenme ortamı, öğrenmede en etkili ortamdır ![]() ![]() Eğitim Teknolojilerinin Kullanımı Aktif öğrenmeye yardımcı olacak, bilgisayar, tepegöz, slayt makinesi gibi ekipmanlar, deney araçları, yerküre, insan iskeleti gibi modeller, canlı bitkiler ile çeşitli ölçüm araçları bizzat öğrenciler tarafından kullanılmaktadır, öğrenme kolaylaştırılmaktadır ![]() ![]() ![]() Sınıf Dışı Etkinlikler ve Çevre ile Bütünleşme Açık hava, doğa gezileri, gözlem, inceleme ve araştırma gezileri, kamplar, arazide harita okuma, bitki, hayvan büyümelerinin gözlenmesi vb ![]() ![]() ![]() Sürekli gelişime inanan, okuyan, araştıran, analiz ve sentez yapabilen, bilgili, becerili, kendine güvenen bireylerin yetiştiği; bütün öğrencilerin çağdaş ve bilime dayalı bir eğitim ortamında, yaşama ve bir üst öğrenime hazırlandığı; Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı; çağa ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan; çevrenin eğitim, bilim ve kültür merkezi olan; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliği ile çevremizde,ilçemizde, ilimizde, bölgemizde ve ülkemizde örnek bir ‘‘model okul’’ olmaktır ![]() 19 Mayıs İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu Okulun Telefonu: 236 313 1244 Okulun Faksı: 236 313 4810 Okulun Adresi: Yıldırım Mahallesi Özyiğit Sokak NO:2 Okulun Web Adresi: http://turgutlu19mayis ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: turgutlu19mayis@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 19 Mayıs İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|