Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alifakı, bilgileri, ilköğretim, kırkağaç, manisa, okulu

Alifakı İlköğretim Okulu Bilgileri Kırkağaç Manisa

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alifakı İlköğretim Okulu Bilgileri Kırkağaç Manisa

Alifakı İlköğretim Okulu Hakkında - Alifakı İlköğretim Okulu Tanıtım - Alifakı İlköğretim Okulu Resimleri - Alifakı İlköğretim Okulu İletişim

Alifakı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1954 yılında 2 derslik halinde yapılmış ve aynı yıl eğitim-öğretime başlamıştır

Eğitim-öğretime bir süre böyle devam etmiş 1973 yılında bünyesine ek olarak 2 derslik katılmış ve 1954 yılında yapılan bina lojman olarak kullanılmıştır

1983 yılında ek olarak bünyesine 1 derslik daha katılmıştır Lojman olarak kullanılan bina 1983 yılında kullanılamayacak durumda olduğundan yıkılmıştır

Öğrenci mevcudunun artması sonucu yetersiz kalan derslik sayısına 1992 yılında 2 derslik daha eklenerek 5 derslikli ilkokul olmuştur

Okulumuz 2000 yılı Kasım ayında 8 yıllık kesintisiz zorunlu eğitim veren müstakil ilköğretim okuluna dönüşmüştür İlköğretim okulu olarak 5 derslikte bir süre birleştirilmiş sınıf uygulamasıyla eğitim-öğretim yapılmıştır 2001 yılı Şubat ayında 1992 yılında yapılan yeni binanın bodrum katındaki kömürlükler boşaltılarak burada 3 derslik yapılmıştır Okulumuz 2001 yılı Şubat ayında yeni binada bulunan öğretmenler odası da derslik haline dönüştürülerek 9 derslikte normal eğitim-öğretim yapar hale gelmiştir

Okulumuzun oyun bahçesine Köy Muhtarlığı 2003 yılında basketbol ve voleybol sahasını yaptırmıştır

Okulumuzun doğu ve güney cephesindeki ihata duvarları 2004 yılında Köy Muhtarlığı ve Okul-Aile Birliği işbirliği ile tamamlanmıştır

Okulumuzun yeni bina bodrum kattaki 3 dersliğin yetersiz ışık alması, sağlıksız koşullarda olması ve artan öğrenci mevcuduna cevap veremez hale gelmesi nedeniyle 4 yeni dersliğe, 1 laboratuara , 1 kütüphaneye , 1 atölye-işliğe , 1 spor odasına ve 1 öğretmenler odasına ihtiyacı oluşmuştur

Okulumuzun yetersiz kalan derslik ihtiyacını karşılamak üzere Köy Muhtarlığı 2005 yılında kendi imkanları ile 2 katlı 8 derslikli ek bina yapımı için Manisa Valiliği ile protokol imzalamış ve 2005 yılı Haziran ayında ek bina yapımına başlamıştır Ek binanın I katında bulunan 4 derslik 2006 yılı Eylül ayında tamamlanmış ve 2007 yılı Şubat ayında hizmete girmiştir

Okulumuz 6381 metrekare tapulu arsası olduğundan yeterli bahçeye ve oyun alanına sahiptir

Alifakı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kırkağaç
Okulun Telefonu: (236) 597 12 65
Okulun Faksı:
Okulun Adresi:
Okulun Web Adresi: http://alifakiilkogretimokulumebk12 tr/
Okulun E-Posta Adresi: 396544@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Alifakı İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com