Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antalya, ilköğretim, koz, merkez, okulu, profihsan

Prof.İhsan Koz İlköğretim Okulu Merkez Antalya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Prof.İhsan Koz İlköğretim Okulu Merkez Antalya

Antalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Profihsan Koz İlköğretim Okulu Hakkında - Profihsan Koz İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Profihsan Koz İlköğretim Okulu Bilgileri

MİSYONUMUZ

Öğrencilerimizin;

Bireysel yeteneklerini dikkate alan, bilgili, becerikli, özgüvenli, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkan sağlanmaktadır

VİZYONUMUZ

Prof İhsan Koz İlköğretim Okulu olarak biz kendimizi;
Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, çağdaş, demokratik ve laik, Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan; Değişime ve gelişime açık; Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli; Bilgi çağının gereklerini yerine getiren; Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen; Yaratıcı ve üretken; Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan; Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş BİREYLER yetiştirmekle yükümlü görüyoruz
Profihsan Koz İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Profihsan Koz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Profihsan Koz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Profihsan Koz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Profihsan Koz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: PROFİHSAN KOZ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: PROFİHSAN KOZ İLKÖĞRETİM OKULU BARIŞ MAHALLESİ 2904SOKAK NO:12

Telefon Numarası: 2423264610

Faks Numarası: 2423251208

E-mail Adresi:Bilgi Yok

Web Adresi:Profİhsan Koz İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com