|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, koz, merkez, okulu, profihsan |
![]() |
Prof.İhsan Koz İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Prof.İhsan Koz İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Prof ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alan, bilgili, becerikli, özgüvenli, çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kurabilen, olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanan, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilen, liderlik özelliklerinin yanı sıra işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın, düşünsel, duygusal ve sosyal yönden sağlıklı yetişmeleri için her türlü imkan sağlanmaktadır ![]() VİZYONUMUZ Prof ![]() Atatürkçü, Atatürk ilke ve devrimlerini tanıyan, yurdunu seven, çağdaş, demokratik ve laik, Ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan; Değişime ve gelişime açık; Kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli; Bilgi çağının gereklerini yerine getiren; Öğrenmeyi temel ilke olarak benimseyen; Yaratıcı ve üretken; Hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik sayan; Düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş BİREYLER yetiştirmekle yükümlü görüyoruz ![]() Prof ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: PROF ![]() Adresi: PROF ![]() Telefon Numarası: 2423264610 Faks Numarası: 2423251208 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Prof ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|