|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, elmadağ, ilköğretim, kurtulus, okulu |
![]() |
Kurtulus İlköğretim Okulu Bilgileri Elmadağ Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kurtulus İlköğretim Okulu Bilgileri Elmadağ AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Kurtulus İlköğretim OkuluTanıtımı - Ankara Elmadağ'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Kurtulus İlköğretim Okulu Resimleri - Kurtulus İlköğretim Okulu Hakkında ![]() OKULUMUZ ANKARA - ELMADAĞ - KURTULUŞ İLKÖĞRETİM OKULU OKUL KODU 700247 OKUL MÜDÜRÜ Bülent KALAYCIOĞLU TELEFON 312 863 1152 FAKS 312 863 1152 E-POSTA elmadagkurtulusi06@hotmail ![]() WEB ADRESİ elmadagkurtulus ![]() ![]() ![]() ADRES Kurtuluş Mah ![]() ![]() Elmadağ / ANKARAKurtulus İlköğretim Okulu Ankara Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ELMADAĞ Adı: KURTULUS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kurtuluş Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 3128631152 Faks Numarası: 3128631152 Web Adresi: Kurtulus İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|