|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürkedip, bayat, bilgileri, ilköğretim, kırkağaç, manisa, okulu |
![]() |
Atatürk-Edip Bayat İlköğretim Okulu Bilgileri Kırkağaç Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk-Edip Bayat İlköğretim Okulu Bilgileri Kırkağaç ManisaAtatürk Edip Bayat İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk Edip Bayat İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk Edip Bayat İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk Edip Bayat İlköğretim Okulu İletişim ![]() Atatürk-Edip Bayat İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1964 yılında eğitim öğretime başlayan Edip Bayat İlkokulu ile 1975 yılında açılan Kırkağaç Eczacı Engin Ümmetoğlu Lisesi orta okul kısmının birleşmesi ile Gazi İlköğretim Okulu adıyla 04/10/1993 yılında Manisa Valisi Necati ÇETİNKAYA tarafından eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Okulumuz 3 idareci, 45 öğretmen, 3 yardımcı personeli ile toplam 39 sınıflı 3 ayrı binada eğitim öğretim faaliyetini sürdürmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk-Edip Bayat İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kırkağaç Okulun Telefonu: (236) 588 12 50 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 345583@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Atatürk-Edip Bayat İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|