|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, eylül, ilköğretim, manisa, okulu, turgutlu |
![]() |
7 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 7 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri Turgutlu Manisa7 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında - 7 Eylül İlköğretim Okulu Tanıtım - 7 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri - 7 Eylül İlköğretim Okulu İletişim ![]() 7 Eylül İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 2003-2004 eğitim öğretim yılında Atatürk İlköğretim Okulundan ayrılarak hizmet vermeye başlamıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzda toplam 2 binada 22 dersliği vardır ![]() 7 Eylül İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Turgutlu Okulun Telefonu: 236 314 01 93 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Atatürk Mahallesi Şehit Er Sezai Zorlubaş Sk ![]() Okulun Web Adresi: http://yedieylul ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: yedieylul2003@hotmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 7 Eylül İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|