Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, doğanbey, hayrabolu, ilköğretim, okulu, tekirdağ

Doğanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Doğanbey İlköğretim Okulu Bilgileri Hayrabolu Tekirdağ

Hayrabolu Doğanbey İlköğretim Okulu Hakkında - Doğanbey İlköğretim Okulu Tanıtımı - Doğanbey İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Doğanbey İlköğretim Okulu Resimleri

Doğanbey İlköğretim Okulu Tekirdağ Hayrabolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur

Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Doğanbey İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Doğanbey İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Doğanbey İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Doğanbey İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: DOĞANBEY İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: DOĞANBEY İLKÖĞRETİM OKULU
Telefon Numarası: 2823151058

ğretim ve eğitim yaptığımız okulumuz, Tekirdağ İli, Hayrabolu İlçesi, İlyas Mah Alpulu cad 43 pafta, 237 ada, 3 parselde tapuya kayıtlı: 2375,50 metrekare yüzölçümü, 571 metrekare bina alanı, 1756,50 metrekare bahçe alanı olan, Doğanbey ilköğretim Okulu, halkın ve bakanlığın katkısı ile yapılmıştır 16 Şubat 1968 tarihinde öğretime açılmıştırOkulumuz, bodrum katı hariç, iki katlı olup, on dersliktir İkinci katta bir müdür odası, beş adet derslik ve bir anasınıfı bulunmaktadır
Birinci katta ise, beş derslik, bir araç odası ve öğretmenler odası bulunmaktadırHer katta salon olup, bodrum kat kömürlük olarak kullanılmaktadır
Eski okul yeri 10 Ekim 1927' de dispanser olarak şimdiki Belediye Parkı olan yerde idi 1946' da dispanser yeri binası okul olarak kullanılmaya başlanmış olup, sonradan belediye ile bugünkü okul yeri, eski okul yeri ile takas edilmiştir
Okulumuzun adı: Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluğu döneminde yaşamış Yıldırım Beyazıt zamanında 1396 tarihinde kazanılan Niğbolu Zaferi ve Niğbolu Kalesi Komutanı olan Doğanbey'in ismi okulumuza verilmiştir
Okulumuzun ön bahçe girişinde merdivenin sağ tarafında yapılmış olan Atatürk Büstü, 1987 yılında demek ve halkımızın yardımlarıyla mermer kaidesi, 1988 yılında da tunç büst bakanlık tarafından hediye edilmiştir

MİSYONUMUZ

Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerini ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel, teknolojik ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel görevimizdir

VİZYONUMUZ

Değişen ve gelişen dünyada sanatsal anlamda okulumuzu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim , kültür ve teknoloji merkezi olmak istiyoruz

Detaylı Bilgi için Tıklayınız

webrehberibiz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com