Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilecik, bilgileri, bozüyük, ilköğretim, okulu, zafer

Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük Bilecik

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Zafer İlköğretim Okulu Bilgileri Bozüyük Bilecik

Bilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Zafer İlköğretim Okulu Tanıtımı - Zafer İlköğretim Okulu Resimleri - Zafer İlköğretim Okulu Hakkında

,,,,
Tarihçe
PDF | Yazdır | e-Posta

Devlet Millet işbirliği ile 1988–1989 Eğitim-Öğretim yılında açılmıştır

1992–1993 Eğitim-Öğretim yılında okulumuza iki katta 10 derslik olarak ek bina yapılmış; 1993–1994 Eğitim-Öğretim yılında kullanılmaya başlamıştır Ek binanın ihalesi devlet tarafından yapılmış olup; hafriyatını Bozüyük Belediyesi yapmıştır

Aynı dönemde ilk yapılan binaya kalorifer tesisatı Vali Sayın A Refik ÖZTÜRK, Kaymakam HYılmaz ÖZEN, İl Milli Eğitim Müdürü ÖLütfi YANGIN, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim BİCAN, koruma derneğimizin ve velilerimizin katkılarıyla yapılmıştır

1990–1991 Eğitim-Öğretim yılında okulumuz koruma derneği tarafından inşa edilen kömürlük 150 metre kare olup; yine koruma derneğinin kendi imkânları ile kömürlüğün üstüne çok amaçlı salon inşa edilmiş, sahne yaptırılmıştır

Okulumuzun bahçe duvarları 2000–2001 Eğitim-Öğretim yılında yaptırılmıştır

Ek binanın pencereleri 2002–2003 Eğitim-Öğretim yılında PVC doğramaya dönüştürülmüş

2008 yılında 8 derslikli üçüncü bina yapılarak; 2008-2009 Eğitim_Öğretim yılında faaliyete geçirilmiştir

Her iki okul binamızda bulunan dersliklerin kapıları 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında değiştirilmiştir

Okulumuza 2009-2010 Eğitim Öğretim yılında 8 derslik ve 1 salon olmak üzere yeni bir ek binanın yapına başlanmıştır Yine aynı plan çerçevesinde kalorifer kazanının doğal gaz dönüşümü sağlanmıştır

Okulumuza 2010-2011 eğitim öğretim yılında A, B, Ek binamızı kapsayan 4 adet bina dışı, 4 adet bina içi olmak üzere 8 adet güvenlik kamerası takılmıştır Bunlara ek olarak 2011-2012 eğitim öğretim yılında C binamız için 6 adet kamera daha takılmıştır

Okulumuzda 2011- 2012 eğitim öğretim yılı itibari ile 22 sınıfımızda projeksiyon ile eğitim verilmektedir Bu yıl içerisinde bir sınıfımız çok amaçlı sınıfa dönüştürülmüştür

Zafer İlköğretim Okulu Bilecik Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Zafer İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Zafer İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Zafer İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ZAFER İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: ÇORTUK CAD NO:55 ZAFER İLKOĞRETİM OKULU

Telefon Numarası: 2283140038

Faks Numarası: 2283140038

E-mail Adresi:

Web Adresi: BİLECİK - BOZÜYÜK - Zafer İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com