|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akın, antalya, ilköğretim, merkez, okulu, sefa |
![]() |
Sefa Akın İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sefa Akın İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Sefa Akın İlköğretim Okulu Hakkında - Sefa Akın İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sefa Akın İlköğretim Okulu Bilgileri GENEL BİLGİLER Okulun Adı : Sefa Akın İlköğretim Okulu Adresi : Kültür Mah ![]() ![]() Amaçları : Yasa ve yönetmeliklerde belirlenen Milli Eğitim genel ve özel amaçlarına uygun Türkiye Cumhuriyetinin temel kazanımlarına sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, Evrensel değerlerle örtüşen “ Bilgi Toplumuna uygun öğrencilerinin yetiştirildiği lider bir okul olma” stratejisini gerçekleştirmeye çalışır ![]() Öğretim Şekli : Normal Müdürü : Mehmet MUTLU Okutulan Yabancı Diller : İngilizce Kitaplıktaki Kitap Sayısı : Telefon Numaraları : (0242) 227 43 70 (Faks): 227 43 71 OKULUN BİNA DURUMU Okulumuzun Bina özellikleri: Derslik ve Laboratuarlar : Sınıf Sayısı 24 Ana Sınıfı Şube Sayısı 2 Görme Engelliler Şube Sayısı 3 Öğrenci Sayısı Sefa Akın İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: SEFA AKIN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÜLTÜR MAH ![]() Telefon Numarası: 2422274370 Faks Numarası: 2422274371 E-mail Adresi:Bilgi Yok Web Adresi:Antalya Sefa Akın İ ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|