|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, cesur, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, refik, yarbay |
![]() |
Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliYarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Hakkında - Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Tanıtım - Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Resimleri - Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu İletişim Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Tarihçesi: Karaağaç İlköğretim Okulu ; Okulumuz şuanda Kınalı-Sakarya otoban yolunun kuzeyinde, İzmit'in kuzeydoğusunda, Yeşilova Mahallesinde ahşap olarak iki derslikli bir yapı şeklinde mahalle halkı tarafından yapılmıştır ![]() ![]() ![]() 1990 yılında Kınalı-Sakarya Otoyolu okulun bulunduğu yerden geçince okul binası yıkılarak yerine bugün eğitim gördüğümüz 3 katlı beton binanın iki katı yapılarak 5 derslik 2 daire oda 1 çok amaçlı salondan oluşan bina Eğitim- öğretim 1990 yılında başlamıştır 1993 yılında Okulun ortaokul bölümünü açmak İçin Devlet –Vatandaş işbirliği ile bu binanın 3 ![]() ![]() 17 ağustos 1999 deprem sonucu bina hasar görmüş eğitim öğretim yapılamayacak hale gelmiştir ![]() ![]() Mart 2000 yılında daha önce Türkiye’de yaşamış İsrailliler (Türkiyeliler birliği) tarafından 8 derslik, iki idari oda ve 1 salondan oluşan ahşap binayı yapmışlardır ![]() ![]() ![]() Öğrenci sayısının artması nedeniyle 24 derslikli binanın yamına 2011/2012 eğitim öğretim yılında başlanmış ve inşaatı halen devam etmektedir ![]() Yarbay Refik Cesur İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: YARBAY REFİK CESUR İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeşilova Mah ![]() Telefon Numarası: 2623224443 Faks Numarası: 2623251289 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|