|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, konak, milli, misaki, okulu |
![]() |
Misak-İ Milli İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Misak-İ Milli İlköğretim Okulu Konak İzmirMisak-I Milli İlköğretim Okulu Hakkında - Misak-I Milli İlköğretim Okulu Tanıtım - Misak-I Milli İlköğretim Okulu Resimleri - Misak-I Milli İlköğretim Okulu İletişim Misak-I Milli İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : İlk kez 1986 Eylül ayında Hakimiyet-i Milliye Ortaokulu adına öğrenci kayıtları yapıldı ![]() ![]() ![]() ![]() İlk, Okul müdürlüğünü vekil olarak Bekir İSHAKOĞLU yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() 1988-1989 öğretim yılında ikili öğretime geçildi ![]() ![]() 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997-1998 öğretim yılında sekiz yıllık temel eğitime geçilmesi nedeniyle okul adı MİSAK-I MİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirildi ![]() 2005-2006 öğretim yılında 28 şube, 1056 öğrenci ve 46 personel ile eğitim ve öğretime devam edilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() Misak-I Milli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: (0232) 2439668 Okulun Faksı: (0232) 244 86 57 Okulun Adresi: Mithatpaşa Caddesi No:727/a Göztepe Okulun Web Adresi: http://misakimilli ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: misak-imilli@hotmail ![]() Okulun Müdürü: HAYRETTİN ÖZER Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Misak-I Milli İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|