|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hukuk, ilköğretim, izmir, konak, mudafaai, okulu |
![]() |
Mudafaa-İ Hukuk İlköğretim Okulu Konak İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mudafaa-İ Hukuk İlköğretim Okulu Konak İzmirMudafaa-I Hukuk İlköğretim Okulu Hakkında - Mudafaa-I Hukuk İlköğretim Okulu Tanıtım - Mudafaa-I Hukuk İlköğretim Okulu Resimleri - Mudafaa-I Hukuk İlköğretim Okulu İletişim Mudafaa-I Hukuk İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1894 yılında tek derslik olarak mahalle mektebi adı altında şimdiki binaların bulunduğu yerde ahşap olarak hizmete girmiştir ![]() Binanın alt katı jandarma komutanlığına üst katı ise okulumuza ayrılmıştır ![]() MAMÜRETÜL HAMİT’tir ![]() Cami imamı Hacı Şakir Efendi ile müezzin Halil Efendi ilk öğretmen olarak atanmışlardır ![]() ![]() 1909 yılında mahalle mektebi ismi kaldırılarak TEFEYYÜZ adı verilmiştir ![]() ![]() ![]() 1923 yılında Cumhuriyetimizin ilanından sonra okulumuzun adı MÜDAFAA – İ HUKUK İLKOKULU olarak değiştirilmiştir ![]() 1924 yılında bünyesinde ilk defa anasınıfı açılmış ancak 1927 yılında kapanmıştır ![]() 1930 yılında bina yeterli olmayınca 4 şubemiz Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda hizmete başlamıştır ![]() 1933 yılında binamız tekrar yeterli olmayınca şimdiki Güzelyalı İlköğretim Okulu olarak okulumuza bağlı hizmete girmiştir ![]() 10 nisan 1979 yılında okulumuzun ismi Özgürlük İlkokulu olarak değiştirilmiş ancak 11 nisan 1983 yılında tekrar Müdafaa-i Hukuk İlkokulu adını almıştır ![]() 1981 yılında Hayırsever Talat Sepici tarafından okulumuza ek bina yapılarak Tahsin Sepici ek derslikleri ismi verilmiştir ![]() 1997 yılında 8 yıllık zorunlu eğitime geçilince Müdafaa-i Hukuk İlkokulu Müdafaa-i Hukuk İlköğretim Okulu adını almıştır ![]() Binamızda halen faal olarak 10 derslik 1 iş atölyesi, 1 fen laboratuvarı ve çok amaçlı kullanılabilen 100 kişilik konferans salonumuz ve 2 adet bilişim teknoloji sınıfı mevcuttur ![]() Mudafaa-I Hukuk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Konak Okulun Telefonu: 232 285 37 25 Okulun Faksı: 232 247 49 51 Okulun Adresi: 56 Sokak No:29 Güzelyalı Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Mudafaa-I Hukuk İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|