|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, demirel, ilköğretim, merkez, okulu, süleyman |
![]() |
Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Hakkında - Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Bilgileri Süleyman Demirel İlköğretim Okulu 7-19 Yaş Aile Eğitim Programı 7-19 yaş arası çocuğu olan Anne - Babaların; Çocuklarının gelişimi konusunda bilgi sahibi olmaları, çocuklarına iyi bir eğitim verebilmeleri, kendilerine yeterli ve faydalı olabilmeleri amacıyla; Okul Rehberlik Servisi tarafından okulumuzda, aşağıdaki konuları içeren Aile Eğitim Programı 29 ![]() ![]() ![]() KONULAR Ergeni Tanımak Riski Yönetmek İletişim Kurmak Olumlu Davranış Kazandırma Birlikte Büyümek Uzlaşabilmek Aile Tutumları Geleceği Planlamak 7-19 YAŞ AİLE EĞİTİMİ PROGRAMI Genel Bilgi Formu Uygulayıcının Adı Soyadı E ![]() Uygulayıcının Cep Telefonu 0–532–6868752 Uygulamanın Gerçekleştirildiği İl/İlçe ANTALYA/KEPEZ Uygulamanın Gerçekleştirildiği Okul/Kurum Süleyman Demirel İ ![]() ![]() Okul/Kurum Müdürünün Adı Soyadı Hüseyin EROĞLU Okul/Kurum Müdürünün Telefonu 0532 -5255510 İŞ:0242 3312841 Süleyman Demirel İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: SÜLEYMAN DEMİREL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: FATİH MAH ![]() Telefon Numarası: 2423312841 Faks Numarası: 24233128412 E-mail Adresi:969623@meb ![]() ![]() Web Adresi: Süleyman Demirel İlköğretim Okulu www ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|