|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
erdemli, general, hancıoğlu, ilköğretim, lütfi, okulu, vali, ömer |
![]() |
General Vali Ömer Lütfi Hancıoğlu İlköğretim Okulu Erdemli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() General Vali Ömer Lütfi Hancıoğlu İlköğretim Okulu ErdemliErdemli General Vali Ömer Lütfi Hancıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - General Vali Ömer Lütfi Hancıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - General Vali Ömer Lütfi Hancıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - General Vali Ömer Lütfi Hancıoğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tarihçe Kargıpınarı Çarkçılı İlköğretim okulu ilk defa 1960 yılında tek sınıflı,üzeri çinko beton olarak yığma yeni bir bina yapılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2006 yılında AYŞE FAHRÜN NİSA HANCIOĞLU ile Mersin valiliği arasında yapılan anlaşma ile 10 derslikli bina yapılması kararlaştırılmış ve yapılmıştır ![]() Şu anda okulumuz 10+6 derslikten oluşmuş iki binada eğitim öğretime devam etmektedir İletişim İLİ- MERSİN İLÇESİ-ERDEMLİ KASABASI- KARGIPINARI MAHALLESİ-ÇARKÇILI MAHALLESİ OKUL ADI –GENERAL VALİ ÖMER LÜTFİ HANCIOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU E-POSTA- TEL/FAX- carkcili@erdemli-meb ![]() ![]() ADRESİ- –ÇARKÇILI MAHALLESİ KARGIPINARI ERDEMLİ – MERSİN WEb adresi http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|