![]() |
Merkez İlköğretim Okulu Karacasu Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Merkez İlköğretim Okulu Karacasu AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Merkez İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Karacasu'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Merkez İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN TARIHÇESI Okulumuz ;Rumi 1317, Miladi 1901 yilinda Karacasu Merkez Rüstiyesi adiyla 3 sinifli olarak Egitim Ögretime baslamistir ![]() 1930 yilinda Rüstiyelerin kaldirilmasiyla adi Merkez Mektebi Iptidasi olmustur ![]() 1936 yilindan sonra Merkez Ilkokulu adini almistir ![]() 1958 yilinda eski bina yikilarak bugün kü binamiz yapilmistir ![]() 1984 yilinda mevcut binanin yetersiz kalmasi nedeniyle Okul Koruma Dernegi, Okul Aile Birligi ve Veli isbirligiyle Mevcut Ek bina olarak bilinen bina yapilmistir ![]() Okulumuz 1992 yilinda Aydin ili geneline 8 yillik kesintisiz egitime geçen ilk bes okuldan biri olmustur ![]() OKULUMUZUN FIZIKI DURUMU: Okulumuz 1500 metrekare açik ve 1050 metrekare kapali olmak üzere toplam 2550 metrekare alana kurulmustur ![]() Okulumuz 1998 yilindaki MEB Dünya Bankasi 1 ![]() Teknolojisi sinifi olusturma kapsaminda çalismalara baslamis iki yil süren gerekli alt yapi, araç gereç temininden sonra 2000 yilinda bilgi teknolojisi sinifini kullanmaya baslamistir ![]() PERSONEL DURUMU : Okulumuzda 1 Müdür, 1 Müdür Yardimcisi, 8 Sinif Ögretmeni, 1 Türkçe , 1 Matematik, 1 Fen - Teknoloji, 2 Sosyal Bilgiler, 1 Ingilizce, 1 Görsel Sanatlar, 1 Beden Egitimi, 2 Teknoloji Tasarim, 1 Din Kültürü, 1 Bilgisayar ögretmeni olmak üzere toplam;22 personel görev yapmaktadir ![]() SINIF, SUBE VE ÖGRENCI DURUMU: Okulumuzda 8 sinif ve 12 Subede toplam 256 ögrenci ögrenim Merkez İlköğretim Okulu Aydın Karacasu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KARACASU Adı: MERKEZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YAYLALI MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2564412112 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi:Merkez İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|