Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bayırköy, bilecik, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu

Bayırköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bilecik

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bayırköy İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bilecik

Bilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Bozüyük'teki İlköğretim Okulları - Bayırköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Bayırköy İlköğretim Okulu Resimleri - Bayırköy İlköğretim Okulu Hakkında

Misyon&Vizyon

Misyonumuz

BİZ

Türk milli eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, yeniliklere açık, teknolojiyi kullanabilen toplumun ihtiyaçlarını karşılayabilen evrensel değer yargılarıyla barışık başarılı öğrenciler yetiştirmek

Vizyonumuz

BİZ

Okul aile işbirliği içerisinde yenilikçi öğretmenlerin rehberliğinde araştırıcı, yaratıcı,sorumluluğunu bilen, mutlu ve başarılı bireyler yetiştiren örnek bir okul olmak
OKULUMUZUN TARİHÇESİ

Bayırköy ilköğretim okulunun 1972 yılında ahşap olan bina yapılmıştır Okulun yanmasından dolayı yerine Devlet -millet işbirliği ile tek katlı olarak yapılan ilkokul 18/03/1975 yılında Eğitim -Öğretime başlamıştırAncak daha sonra binanın yetersiz geldiğinden dolayı ikinci katı yapma ihtiyacı olmuş

Birinici katının ateş tuğlasından yapıldığına dayanılarak,pencereleri daraltılıp destek duvarları örülerek Özel idare tarafından ikinci katı yapılmıştırBakanlıktan alınan onayla,ayrı binada faliyet gösteren orta okul okula Eylül 1986,da birleşerek(5+3) ilköğretim okulu olarak Eğitim-öğretimini sürdürmüştür

Bayırköy ilköğretim okulu ilköğretimin zorunlu hale gelmesinden ve teknolojinin sürekli ilerlemesinden eğitim-öğretimdeki ders araçlarının değişmesi bilgisayar,sosyal etkinlik vsbihtiyaçlarının artmasından dolayı bina olarak yetersiz gelmeye başlamıştır1998 yılı içersinde okul bahçesine 5 derslik daha ilave edilerek ek bina olarak aynı yıl içersinde hizmete girmiştirBu günde mevcut durumu korumaktadır

Bayırköy İlköğretim Okulu Bilecik Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Bayırköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Bayırköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Bayırköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Bayırköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: BAYIRKÖY İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Bayırköy llköğretim Okulu MüdBayırköy Beldesi Bilecik

Telefon Numarası: 2282838015

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi:130478@mebk12tr

Web Adresi: BİLECİK - MERKEZ - Bayırköy İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com