|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, sadıkbey |
Sadıkbey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadıkbey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarSadıkbey İlköğretim Okulu Hakkında - Sadıkbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Sadıkbey İlköğretim Okulu Resimleri - Sadıkbey İlköğretim Okulu İletişim Sadıkbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun adı köyümüzün adından gelmektedir Okulumuza adını veren Sadıkbey birinci dünya savaşında uçak pilotu olarak görev yaparken şehit olmuştur ve adını bu kişiden almıştır Köyümüzde ilk okul 1930 yılında yapılmıştır Toplam 3 derslikten ibaret olan bu binaya sonra 2 derslikte ilave edilmiştir 1970 yılında yeni bir okul yapılarak hizmete girmiştir Bu binada 4 derslikle eğitim öğretim yapılmıştır 1999 yılında ikinci bir bina yapılarak 2000 yılında eğitim öğretime açılmıştır Bu binada da toplam 5 derslik bulunmaktadır![]() Okulumuzda 1 okul müdürü, 1 müdür yardımcısı 6 adet sınıf öğretmeni, 1 adet Türkçe öğretmeni,1 adet Matematik öğretmeni, 1 adet Bilişim Teknolojileri öğretmeni, 1 adet İngilizce öğretmeni, 1 adet Fen ve Teknoloji öğretmeni, 1 adet Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, 1 adet teknoloji tasarım öğretmeni, 1 adet Beden eğitimi öğretmeni, 1 adet Sosyal Bilgiler öğretmeni ve 1 adet yardımcı hizmetli görev yapmaktadır Sabah ve öğlen olmak üzere 2 adet anasınıfımız bulunan okulumuzda okul öncesi eğitim 2 adet ücretli öğretmen vasıtasıyla yürütülmektedir Ana sınıfında toplam 40 öğrenci bulunmaktadır Okulumuzda toplam 10 şubede 287 öğrenci eğitim görmektedir![]() Sadıkbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (272)2525015 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sadıkbey Köyü Okulun Web Adresi: http://sadikbeyioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: sadikbeyioo@gmail comOkulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Afyonkarahisar iline bağlı Kütahya yolu üzerindeki Sadıkbey Köyünde bulunmaktadır Şehre uzaklığı 10 km'dir Ulaşım 10 dk bir geçen Oruçoğlu Termal şehiriçi servisleriyle sağlanmaktadır![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sadıkbey İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|