|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, sadıkbey |
![]() |
Sadıkbey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadıkbey İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarSadıkbey İlköğretim Okulu Hakkında - Sadıkbey İlköğretim Okulu Tanıtım - Sadıkbey İlköğretim Okulu Resimleri - Sadıkbey İlköğretim Okulu İletişim Sadıkbey İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuzun adı köyümüzün adından gelmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 1 okul müdürü, 1 müdür yardımcısı 6 adet sınıf öğretmeni, 1 adet Türkçe öğretmeni,1 adet Matematik öğretmeni, 1 adet Bilişim Teknolojileri öğretmeni, 1 adet İngilizce öğretmeni, 1 adet Fen ve Teknoloji öğretmeni, 1 adet Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni, 1 adet teknoloji tasarım öğretmeni, 1 adet Beden eğitimi öğretmeni, 1 adet Sosyal Bilgiler öğretmeni ve 1 adet yardımcı hizmetli görev yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Sadıkbey İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (272)2525015 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Sadıkbey Köyü Okulun Web Adresi: http://sadikbeyioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: sadikbeyioo@gmail ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Afyonkarahisar iline bağlı Kütahya yolu üzerindeki Sadıkbey Köyünde bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Sadıkbey İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|