|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ankara, bilgileri, burak, ilköğretim, okulu, reis, sincan |
Burak Reis İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Burak Reis İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Burak Reis İlköğretim Okulu Tanıtımı - Burak Reis İlköğretim Okulu Resimleri - Burak Reis İlköğretim Okulu Hakkında Burak Reis İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Burak Reis İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Burak Reis İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Burak Reis İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Burak Reis İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / SİNCAN Adı: BURAK REİS İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Pınarbaşı Mah Kamil Sok No:26 Sincan/AnkaraTelefon Numarası: 3122638257 Faks Numarası: 3122631525 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: ANKARA - SİNCAN - Burak Reis İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
Cevap : Burak Reis İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara |
|
|
#2 |
|
Kayıtsız
|
Cevap : Burak Reis İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan AnkaraBuradan okul yönetimine sesleniyorum ödenek yok diye çocuklarımızın soğuk sınıflarda ders almalarına nasıl izin verirsiniz nasıl bir vicdan bu bunun sorumlusu kim aidat istiyorsunuz ama başbakanda m e b de kesinlikle aidat diye bir şey yok diyor sakın vermeyin diyorlar ne yapacağız bilmiyoruz çocuklarımız soğuk sınıflarda ders mi görecek olmaz böyle şey bunun sorumlusu kimlerse hesabını verecek yanına kalmayacak çocuklardan bir tanesi hasta olup yatağa düşünce nasıl vereceksiniz bunun vebalini aidat almak için yaptığınız bu oyunu yutmadık yutmayacağız![]() ![]()
|
|
|
|