Hakan Taşıyan - Ağlama |
07-03-2008 | #1 |
hayko26
|
Hakan Taşıyan - Ağlamaözledim diyorsun yazdığın mektubunda üşüdüm diyorsun bu hasret yağmuruda göz yaşının izi yazdığın her satırda diyorsinki yangın var hasret dolu bağrımda *************************************** göz yaşının izi yazdığın her satırda diyorsinki yangın var hasret dolu bağrımda *************************************** ağlama sus ağlama ağlamam dayanamam ağlama sus ağlama kahrolur yaşayam ağlama sus ağlama ağlamam dayanamam ağlama sus ağlama kahrolur yaşayam *************************************** bugün yaşanacak ne kadar zor olsada seven gönülusanmaz detlere yol olsada ayrılık kolay değil özlerken uzaklarda her zalim gül dikeni katlanılmak zor olsada *************************************** ağlama sus ağlama ağlamam dayanamam ağlama sus ağlama kahrolur yaşayam ağlama sus ağlama ağlamam dayanamam ağlama sus ağlama kahrolur yaşayam ********************************** özledim diyorsun yazdığın mektubunda üşüyorum diyorsun bu hasret yanlızlığında gözyaşının zivanı her satırında diyorsunki yangın var hasret dolu şu bağrımda ağlama ağlama sus ağlama