|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, köprübaşı, manisa, okulu, uçtu, şehit, şenol |
![]() |
Şehit Şenol Uçtu İlköğretim Okulu Bilgileri Köprübaşı Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Şenol Uçtu İlköğretim Okulu Bilgileri Köprübaşı ManisaŞehit Şenol Uçtu İlköğretim Okulu Hakkında - Şehit Şenol Uçtu İlköğretim Okulu Tanıtım - Şehit Şenol Uçtu İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Şenol Uçtu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Şehit Şenol Uçtu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1986 yılında beş derslikli olarak öğretime başlamış, 2002 yılında yıldız tipi bina şeklinde dört derslik daha yapılmış, 2005 yılında yemekhane, kantin, kütüphane gibi bölümler eklenerek şimdiki halini almıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Şehit Şenol Uçtu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Köprübaşı Okulun Telefonu: Okulun Faksı: Okulun Adresi: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Alanyolu Caddesi Okulun Web Adresi: http://sehitsenoluctuio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 392284@meb ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Şehit Şenol Uçtu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|