Akıncı İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Akıncı İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaAkıncı İlköğretim Okulu Hakkında - Akıncı İlköğretim Okulu Tanıtım - Akıncı İlköğretim Okulu Resimleri - Akıncı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Akıncı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİ IŞIĞINDA ''ÖĞRENENLERİN OKULU'' FELSEFESİNDEN YOLA ÇIKARAK, İNSANLIĞA KATKIDA BULUNAN, TOPLUMA LİDER VE MODEL BİREYLER YETİŞTİREN ÖRNEK VE ÖNCÜ BİR KURUM OLACAKTIR ![]() MİSYONUMUZ ANASINIFINDAN BAŞLAYIP İLKÖĞRETİM BOYUNCA ULUSAL VE TOPLUMSAL SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE, DEMOKRATİK VE LAİK CUMHURİYETE SAHİP ÇIKAN,ÇAĞIN GETİRDİĞİ DEĞİŞİM VE GELİŞMELERE UYGUN, TÜRKÇE'NİN YANINDA BİR YABANCI DİLİ KULLANABİLEN, ÇEVREYE DUYARLI, SAĞLIĞINA ÖNEM VEREN, ULUSLARARASI VE KÜLTÜRLER ARASI KAVRAYIŞA SAHİP, EVRENSEL DEĞERLERİ ÖZÜMSEMİŞ, SOSYAL VE AKADEMİK YÖNDEN BİLİNÇLİ VE NİTELİKLİ ÖĞRENCİLER YETİŞTİREREK ONLARI ORTAÖĞRENİME VE BAŞARILI BİR GELECEĞE HAZIRLAMAKTIR ![]() Akıncı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 252 6141742 Okulun Faksı: 252 6124880 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: www akinciilkogretim k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: fethiye_akinci@hotmail comOkulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 131 KM Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok - Kurum Civarında Ev Kiraları 250 TL Akıncı İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|