|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| aydın, hatipkışla, ilköğretim, karpuzlu, okulu |
Hatipkışla İlköğretim Okulu Karpuzlu Aydın |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hatipkışla İlköğretim Okulu Karpuzlu AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Hatipkışla İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Karpuzlu'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hatipkışla İlköğretim Okulu Resimleri - Hatipkışla İlköğretim Okulu Hakkında İlçemiz Hatipkışla köyünde bulunan okul Hatipkışla İlkokulu olarak 1999 yılında eğitim-öğretime başlamış adını köyün adından almıştır İlköğretim uygulamasının başlaması ile birlikte Hatipkışla İlköğretim Okulu olarak eğitim öğretime devam etmekte olup, 1 2 3 sınıflarda eğitim öğretim vermektedir 4 5 6 7 8 sınıflar ilçe merkezindeki taşıma merkezi okullara taşınmaktadır![]() OKULUN DONANIM DURUMU: 1 ![]() DERSLİK SAYISI : 3 2 ![]() ÖĞRENCİ SAYISI : 45 3 ![]() MÜDÜR : YUSUF ATAŞ 4 ![]() MÜDÜR YRD : - 5 ![]() ÖĞRETMEN SAYISI : 2 6 ![]() HİZMETLİ : - 7 ![]() ANA SINIFI :- 8 ![]() BİLGİSAYAR LABORATUARI : - 9 ![]() FEN LABORATUARI : - 10 ![]() KÜTÜPHANE : - 11 ![]() LOJMAN : 1 Hatipkışla İlköğretim Okulu Aydın Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hatipkışla İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hatipkışla İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hatipkışla İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Hatipkışla İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KARPUZLU Adı: HATİPKIŞLA İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: HATİPKIŞLA KÖYÜ KARPUZLU Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|
|