|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, karabıyık, konya, okulu, sarayönü |
Karabıyık İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayönü Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karabıyık İlköğretim Okulu Bilgileri Sarayönü KonyaKarabıyık İlköğretim Okulu Hakkında - Karabıyık İlköğretim Okulu Tanıtım - Karabıyık İlköğretim Okulu Resimleri - Karabıyık İlköğretim Okulu İletişim Karabıyık İlköğretim Okulu Konya Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Karabıyık İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Karabıyık İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Karabıyık İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Karabıyık İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Karabıyık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SARAYÖNÜ Adı: KARABIYIK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Karabiyik Köyü/Sarayönü Telefon Numarası: 3326185051 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi biz
|
|
|
|