![]() |
Arpacık İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Arpacık İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaArpacık İlköğretim Okulu Hakkında - Arpacık İlköğretim Okulu Tanıtım - Arpacık İlköğretim Okulu Resimleri - Arpacık İlköğretim Okulu İletişim ![]() Arpacık İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ MİLLİ VE EVRENSEL DEĞERLERE SAHİP,GELECEĞE YÖN VERECEK BİREYLER YETİŞTİREREK,ÇAĞDAŞLIĞIN SEMBOLÜ OLMAK ![]() MİSYONUMUZ BİLGİYİ EZBERLEMEKTEN ÇOK BİLGİYE ULAŞABİLEN,BİLGİYİ KULLANABİLEN,DÜŞÜNEN,ÜRETEN ,SORGULAYAN,KİŞİLİKLİ VE TOPLUMSAL SORUMLULUĞUNUN BİLİNCİNDE BİREYLER YETİŞTİRMEK ![]() Arpacık İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 2526756130 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: Okulun E-Posta Adresi: Okulun Müdürü: BİROL ÖZKAN Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 165 KM ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 100/250 TL Arpacık İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|