|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilecik, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, osmangazi |
![]() |
Osmangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Osmangazi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Merkez'deki İlköğretim Okulları - Osmangazi İlköğretim Okulu Tanıtımı - Osmangazi İlköğretim Okulu Resimleri - Osmangazi İlköğretim Okulu Hakkında OKULUMUZUN GENEL BİLGİLERİ ŞUBE VE ÖĞRENCİ BİLGİLERİ Şube Sayısı: 20 Öğrenci Sayısı: 573, Okulumuz Misyonu Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda vatanını seven milli ve manevi değerlerine bağlı, idealleri olan çağdaş ve laik gençler yetiştirmektir ![]() Okulumuz Vizyonu Yüzyılın gereklerine uygun yeni nesiller yetiştirmek ve hayata daha donanımlı bireyler hazırlamak ![]() kulumuz Başarıları 1) Akademik olarak öğrencilerimizi ortaöğretim kurumlarına yerleştirmede 2) Sportif özellikle atlezimde ve masa tenisinde 3) Şiir ve resim yarışmalarında dereceleri olan başarılı bir okuldur ![]() 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılı Başarıları SBS' tam puan ile Türkiye birinciliği Hande ÇUBUKCU ![]() Kanserle mücadele konulu resim yarışmasında Türkiye birinciliğini Elif YEL aldı ![]() SBS yerleştirme sonuçları tıklayınız ![]() 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı Başarıları 1) Şiir ve resim yarışmalarında il çapında dereceler alınmıştır ![]() - İl 2 ![]() - İl 3 ![]() Osmangazi İlköğretim Okulu Bilecik Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / MERKEZ Adı: OSMANGAZİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GAZİPAŞA MAHALLESİ EĞİTİM SOKAK NO:2 BİLECİK Telefon Numarası: 2282122013 Faks Numarası: 2282122213 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: BİLECİK - MERKEZ - Osmangazi İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|