|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bilgileri, etimesgut, hafize, ilköğretim, okulu, özal |
![]() |
Hafize Özal İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hafize Özal İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Etimesgut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hafize Özal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hafize Özal İlköğretim Okulu Resimleri - Hafize Özal İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Okulumuzun Tarihçesi Okul binası Eryaman bölgesinde bulunan 5000 konutluk Başbakanlık Toplu Konutları Projesi içerisinde , Başbakanlık Toplu Konutları İdaresi tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() Okula merhum Cumhurbaşkanımız Turgut ÖZAL’ ın eğitimci annesinin adı olan Hafize Özal ismi verilmiştir ![]() HAFİZE ÖZAL 1907' de Elazığ' da doğan Hafize Özal, 1926 yılında yaşadığı il Malatya' da öğretmenliğe başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / ETİMESGUT Adı: HAFİZE ÖZAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: 1 ![]() ![]() Telefon Numarası: 3122800270 Faks Numarası: 3122803175 E-mail Adresi: Bilgi Yok Web Adresi: Hafize Özal İlköğretim Okulu ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|