Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, bilgileri, etimesgut, hafize, ilköğretim, okulu, özal

Hafize Özal İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut Ankara

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hafize Özal İlköğretim Okulu Bilgileri Etimesgut Ankara

Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Etimesgut'taki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hafize Özal İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hafize Özal İlköğretim Okulu Resimleri - Hafize Özal İlköğretim Okulu Hakkında

Okulumuzun Tarihçesi
Okul binası Eryaman bölgesinde bulunan 5000 konutluk Başbakanlık Toplu Konutları Projesi içerisinde , Başbakanlık Toplu Konutları İdaresi tarafından yaptırılmıştır 17319 Ada üzerinde 11993 m üzerine kurulmuş olup 1990 - 1991 tarihinde eğitim-öğretime başlamıştır
Okula merhum Cumhurbaşkanımız Turgut ÖZAL’ ın eğitimci annesinin adı olan Hafize Özal ismi verilmiştir
HAFİZE ÖZAL

1907' de Elazığ' da doğan Hafize Özal, 1926 yılında yaşadığı il Malatya' da öğretmenliğe başlamıştır 1963 yılında emekli olana kadar 37 yıl Malatya, Bilecik(Söğüt), Mersin(Silifke), Mardin, Kayseri' de binlerce çocuğun eğitmenlik görevini başarılı bir şekilde yapmıştır 1925 yılında Mehmet Sıddık Özal(1900-1953)' la evlenen Hafize Özal'ın bu evlilikten; Turgut Özal(1927-1993 8 Cumhurbaşkanı) Korkut Özal(1929 / İçişleri- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı) Yusuf Özal (1940-2001 / Devlet Bakanı) 3 oğlu, 11 torunu olmuştur Emekli olduktan sonra İstanbul' a yerleşen Hafize Özal 1988 yılında 83 yaşında hakkın rahmetine kavuşmuşturHafize Özal İlköğretim Okulu Ankara Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Hafize Özal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Hafize Özal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Hafize Özal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Hafize Özal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: HAFİZE ÖZAL İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: 1Etap Toplu Konutlar Kutlutaş Blok Eryaman/Ankara

Telefon Numarası: 3122800270

Faks Numarası: 3122803175

E-mail Adresi: Bilgi Yok

Web Adresi: Hafize Özal İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com