Metallica - Fade To Black- Çeviri |
07-03-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
Metallica - Fade To Black- ÇeviriMetallica - Fade To Black Life it seems, will fade away yaşam öyle görünüyor ki solacak Drifting further every day gün be gün uzaklaşarak Getting lost within myself içimde kaybolarak Nothing matters no one else hiçbir şey önemli değil , hiç kimse I have lost the will to live yaşama isteğimi yitirdim Simply nothing more to give kalmadı verecek şeyim There is nothing more for me benim için dahası yok Need the end to set me free beni özgür kılacak sona ihtiyacım var Things are not what they used to be hiçbir şey eskisi gibi değil Missing one inside of me içimden bir şeyler kaybolup gidiyor Deathly lost, this can't be real ölümcül kayıp , gerçek olamaz bu Cannot stand this hell I feel hissettiğim cehenneme dayanamıyorum Emptiness is filling me boşluk dolduruyor içimi To the point of agony keder noktasına dek Growing darkness taking dawn büyüyen karanlık yutuyor şafağı I was me, but now he's gone ben bendim , ama o gitti şimdi No one but me can save myself, but it's too late sadece ben kurtarabilirim kendimi , ama çok geç Now I can't think, think why I should even try düşünemiyorum artık niçin denemem gerektiğini bile Yesterday seems as though it never existed dün hiç olmamış gibi görünüyor Death Greets me warm, now I will just say goodbye ölüm sıcak karşılıyor beni , sadece elveda diyeceğim şimdi