|
|
Konu Araçları |
abidin, bilgileri, erçal, ilköğretim, konya, okulu, saniye, selçuklu |
Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu Konya |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu Bilgileri Selçuklu KonyaAbidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu Hakkında - Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu Tanıtım - Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu Resimleri - Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu İletişim Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu Konya Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SELÇUKLU Adı: ABİDİN SANİYE ERÇAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ABİDİN SANİYE ERÇAL İÖO SANCAK MH ZÜMRÜT SK NO:17 42003 SELÇUKLU / KONYA Telefon Numarası: 3322550904 Faks Numarası: 3322553499 E-mail Adresi: Web Adresi: - Abidin Saniye Erçal İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr |
|