|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, encekler, ilköğretim, kula, manisa, okulu |
![]() |
Encekler İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Encekler İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaEncekler İlköğretim Okulu Hakkında - Encekler İlköğretim Okulu Tanıtım - Encekler İlköğretim Okulu Resimleri - Encekler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Encekler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul,zamanın muhtarı İSMAİL ERCAN’ın gayreti ve köy halkının yardımlarıyla şimdiki bulunduğu yerden 750 metre uzakta iki derslik olarak yapılmış ve 1945 yılında eğitim-öğretime açılmıştır ![]() ![]() ![]() Köy muhtarı ALİ RIZA HELVA ve ihtiyar heyeti şu anda okul binamızın bulunduğu arsayı büyük gayretler göstererek istimlak etmişlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1963 yılında eğitim-öğretime açılan 2 derslikli okul binamızda hala eğitim ve öğretim faaliyetleri sürdürülmektedir ![]() 2-4306 SAYILI 8 YILLIK EĞİTİM YASASIYLA BİRLİKTE OKULUMUZDA YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER: 18 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 15 ![]() ![]() ![]() Okul binasının birinci katı devlet tarafından,ikinci katı da okul yaptırma ve yaşatma derneği tarafından yapılarak 10 ![]() ![]() ![]() Yeni binada 11 ![]() ![]() ![]() Köyümüzün Sandal İlköğretim Okulunda eğitim gören 2 ![]() ![]() 2000-2001 Öğretim yılında 6 derslik olarak tamamlanan okulumuz, derslik olarak yetersiz gelmesinden dolayı gerekli yazışmalar yapılarak aynı yıl üçüncü katın inşaatına başlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Encekler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (236) 828 11 74 Okulun Faksı: (236) 828 11 74 Okulun Adresi: ENCEKLER KÖYÜ Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Okulumuz Manisa iline 149 km, Kula ilçesine 30 km uzaklıktadır ![]() ![]() Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Encekler İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|