Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilecik, bilgileri, bölge, ilköğretim, okulu, pazaryeri, yatılı

Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Pazaryeri Bilecik

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Pazaryeri Bilecik

Bilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Pazaryeri'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Pazaryeri'deki İlköğretim Okulları - Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri -Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında

OKULUMUZ

Yüzbaşı Mahallesi öğrencilerinin Atatürk İlkokuluna gitmeleri ve okulun mahalleye uzak olması nedeniyle öğrenci velileri mahallede bir okulun olmasını istemişlerdir Bu nedenle 1990 yılı Mart ayında zamanın Belediye Başkanı Hikmet ÖZTÜRK’ ün başkanlığında Mehmet YAVUZ, Salim BAŞOL, Yaşar BORAZAN, Hüseyin ÖĞÜT, Aİhsan SEÇER, Hüseyin SEZGİN, İsmail AYDIN, Mehmet İPHAR ve Osman Nuri OKUMUŞ’ un katılımıyla Pazaryeri Yüzbaşı Mahallesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği kurmuşlardır

Bu derneğin önderliğinde Bilecik Valiliğinin, Pazaryeri Kaymakamlığının, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ve mahalle halkının desteği ile okulumuzun temeli 05091990 yılında atılmıştır Dernek üyelerinin büyük gayretleri sonucu okulumuz 05091991 yılında İlköğretim okulu olarak eğitim öğretime başlamıştır

1992-1993 yılında okulumuz ilkokula dönüştürülmüştür 1997-1998 öğretim yılında okulların 8 yıl zorunlu eğitime geçmesiyle İlköğretim okulu olarak halen eğitim ve öğretime devam etmektedir

1998 yılında okulun bahçesine ilave bir bina yapılmasıyla 1999-2000 öğretim yılında 6-7-8 sınıflar eğitim-öğretime başlamışlardır1998 yılında okulun yanına inşa edilen ve Atatürk İlköğretim Okuluna bağlı olan öğrenci pansiyon binası 17022000 tarihinde okulumuza bağlanmasıyla Okulun ismi Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu olmuştur

Yatılılık hizmeti vermekte olan pansiyon birimimiz İlköğretim Genel Müdürlüğü’nün 03/06/2011 Tarih ve 16001/7049 Sayılı onay yazısı ile kapatılmıştır Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nun yeni adı Pazaryeri İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir
VİZYONUMUZ

İNANIYORUZ Kİ…

*Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir

*Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur

*Biz birbirimizi öğrencilerin , velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz

*Biz hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız

*Biz birbirimize ve kendimize güveniriz Öğrencilerimize Bir birey olarak saygı duyar onları koruyup gözetiriz

*İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir Farklılıklarımızın bilincindeyiz ve bunların bir zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz Birbirimizi anlıyor, farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ediyoruz

MİSYONUMUZ

İSTİYORUZ Kİ…

*Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin

*Okulumuzda her veli bilsin ki öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat verilmiştir ve okul onların beklentilerinin yardımcı olacaktır

*Okulumuzda hem öğretenler hemde öğrenenler bir birinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanırlar

*Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın

*Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

*Bütün öğrencilerimiz gelecekte iyi bir eğitim alarak mutlu bir hayat sürebilecek bir meslek sahibi olsun

BİRLİKTE YAŞADIĞIMIZ İLKELERİMİZ İÇİN VARIZ…!

İLKELERİMİZ;

Bizi, öğrencilerimizi, velileri ve okulumuzun içinde bulunduğu toplumu yönlendiren; işte bu ilkeler bizim hep birlikte yapacağımız çalışmaları şekillendirir ve alacağımız kararları etkiler

Biz… bütün öğrencilerin, öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21 yüzyılda gelişen ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazandırmak için varız
Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilecik Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: PAZARYERİ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU

Adresi: PAZARYERI YIBO YUZBAŞI MAHBURSA CADD NO:103 PAZARYERİ/BİLECİK

Telefon Numarası: 2283814519

Faks Numarası: 2283814652

e-Posta :974126@mebk12tr

Web Adresi: BİLECİK - PAZARYERİ - Pazaryeri İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com