|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilecik, bilgileri, bölge, ilköğretim, okulu, pazaryeri, yatılı |
![]() |
Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Pazaryeri Bilecik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri Pazaryeri BilecikBilecik'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Bilecik Pazaryeri'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Bilecik Pazaryeri'deki İlköğretim Okulları - Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı - Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri -Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Hakkında OKULUMUZ Yüzbaşı Mahallesi öğrencilerinin Atatürk İlkokuluna gitmeleri ve okulun mahalleye uzak olması nedeniyle öğrenci velileri mahallede bir okulun olmasını istemişlerdir ![]() ![]() ![]() Bu derneğin önderliğinde Bilecik Valiliğinin, Pazaryeri Kaymakamlığının, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ve mahalle halkının desteği ile okulumuzun temeli 05 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1992-1993 yılında okulumuz ilkokula dönüştürülmüştür ![]() ![]() 1998 yılında okulun bahçesine ilave bir bina yapılmasıyla 1999-2000 öğretim yılında 6-7-8 sınıflar eğitim-öğretime başlamışlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yatılılık hizmeti vermekte olan pansiyon birimimiz İlköğretim Genel Müdürlüğü’nün 03/06/2011 Tarih ve 160 ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ ![]() *Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir ![]() *Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluşturur ![]() *Biz birbirimizi öğrencilerin , velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() *Biz hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız ![]() *Biz birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() ![]() *İyi bir eğitim öğrenciler arasındaki bütünleşme kadar çeşitliliği de gerektirir ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ İSTİYORUZ Kİ… *Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() *Okulumuzda her veli bilsin ki öğrencisine öğrenme için her türlü fırsat verilmiştir ve okul onların beklentilerinin yardımcı olacaktır ![]() *Okulumuzda hem öğretenler hemde öğrenenler bir birinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inanırlar ![]() *Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasınlar ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın ![]() *Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() *Bütün öğrencilerimiz gelecekte iyi bir eğitim alarak mutlu bir hayat sürebilecek bir meslek sahibi olsun ![]() BİRLİKTE YAŞADIĞIMIZ İLKELERİMİZ İÇİN VARIZ…! ![]() Bizi, öğrencilerimizi, velileri ve okulumuzun içinde bulunduğu toplumu yönlendiren; işte bu ilkeler bizim hep birlikte yapacağımız çalışmaları şekillendirir ve alacağımız kararları etkiler ![]() Biz… bütün öğrencilerin, öğrenmeyi öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21 ![]() ![]() Pazaryeri Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilecik Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BİLECİK / PAZARYERİ Adı: PAZARYERİ YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: PAZARYERI YIBO YUZBAŞI MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2283814519 Faks Numarası: 2283814652 e-Posta :974126@meb ![]() ![]() Web Adresi: BİLECİK - PAZARYERİ - Pazaryeri İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|