|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, izmir, menderes, oğan, okulu, timinci |
![]() |
Oğan Timinci İlköğretim Okulu Menderes İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Oğan Timinci İlköğretim Okulu Menderes İzmirOğan Timinci İlköğretim Okulu Hakkında - Oğan Timinci İlköğretim Okulu Tanıtım - Oğan Timinci İlköğretim Okulu Resimleri - Oğan Timinci İlköğretim Okulu İletişim ![]() Oğan Timinci İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul Binası 16 derslik, 1 BT sınfı, 1 Fen ve Teknoloji laboratuarı, 1 kütüphane,1 Rehberlik odası, 1 öğretmenler odası ve 2 idareci odasından oluşmaktadır ![]() ![]() 2 Yönetici ve 19 Kadrolu öğretmen mevcuttur ![]() 2 Anasınıfı, 8 Birinci Kademe ve 6 İkinci kademe olmak üzere 16 şubede 414 öğrenci ile eğitim öğretim yapılıyor ![]() Oğan Timinci İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menderes Okulun Telefonu: 232 797 53 14 Okulun Faksı: 232 797 54 04 Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://ogantimincimem ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Ogantimincimem35@hotmail ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: İzmir Otogarı’ndan kalkan, Gaziemir üzerinden Özdere' ye gelen Özdere Taşımacılık Kooperatifi minibüsleri (kış mevsiminde 06:45 - 19:00, yaz mevsimi ise 06:00 - 22:00 saatleri arasında) her yarım saatte bir karşılıklı olarak hareket etmektedir ![]() ![]() Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok 250 - 450 TL Oğan Timinci İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|