Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, derecik, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı

Derecik İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Derecik İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya

Derecik İlköğretim Okulu Hakkında - Derecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Derecik İlköğretim Okulu Resimleri - Derecik İlköğretim Okulu İletişim

Derecik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Köyümüz öğrencileri, 1924-1947 yılları arasında, köyümüze 4 km uzaklıkta bulunan Ayvalı İlkokulu'nda öğrenim görmüşlerdir 1947 yılında köyümüz bünyesinde 3 sınıflı ve bir idari odalı taş yığma bina yapılarak köyümüz öğrencileri kendi köylerinde öğrenim görmeye başlamışlardır Geçen yıllarla birlikte köyümüz nüfusu hızla artmış, 2 sınıflı okul binamız ihtiyaca cevap verememeye başlamıştır 1994 yılında köylü-devlet işbirliği ile 12 derslikli olan ve şu an faaliyetteki okul binamız kullanılmaya başlanmıştır 2000-2001 öğretim yılından itibaren daha önce Tavşanlı Fatih İlköğretim Okulu'na taşınan 6,7 ve 8 sınıf öğrencilerimizin taşımaları kalkmış, okulumuz da 8 yıllık eğitim vermeye başlamıştır

20092003 tarihinden itibaren network bağlantı sistemli bilgisayar sınıfı açılarak öğrencilerin teknolojik gelişmelerden faydalanmaları sağlanmıştır 20032004 tarihinden itibaren Fen laboratuvarı kurularak öğrencilerimizin daha iyi eğitim almaları sağlanmıştır Çevre imkanları kullanılarak 2004-2005 öğretim yılından itibaren okulumuz bünyesine işlik kazandırılıp kullanılmaya başlanmıştır 2003 yılında yapımına başlanan ihata duvarı 2004 yılında köylünün imece çalışması ile bitirilmiştir Eğitime %100 Destek kampanyası çerçevesinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'nin katkılarıyla okulumuz bünyesinde tam donanımlı anasınıfı açılmış, 13102004 tarihinden itibaren eğitim-öğretime başlamıştır

Okulumuzda 8 adet derslik, 1 anasınıfı, 1 bilgisayar sınıfı ve kütüphane, 1 fen laboratuvarı, 2 idari oda, 1 öğretmenler odası, 1 hizmetli odası ve arşiv ile 1 kantin bulunmaktadır

MİSYONUMUZ
Biz,

Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,
Onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler, iyi bir vatandaş olarak yetişmelerine fırsat tanımak,
Onlara 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız

VİZYONUMUZ
İstiyoruz ki okulumuzda,

Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin
Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin
Hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın
Çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın
Herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

İNANDIĞIMIZ İLKELER
Öğrenemeyen öğrenci yoktur
Eğitime katkı sağlamayan veli yoktur
Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir
Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır
Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz
Biz öğrencilerin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız
Biz öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz Onlar sadece okulda değil hayatta da öğrencimizdir
Biz farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ederiz

STRATEJİLERİMİZ
Bütün öğrenciler öğrenebilir
Eğitimde herkes birbirinin gelişmesine katkıda bulunabilir
Veliler okulumuzun vazgeçilmez desteğidir
Liderlik okulumuzda farkına varılır bir davranış biçimidir
Bilgiyi paylaşmak en büyük meziyettir

Derecik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı
Okulun Telefonu: (274) 6225257
Okulun Faksı:
Okulun Adresi: Derecik Köyü
Okulun Web Adresi: http://wwwderecikiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: derecikio@hotmailcom - derecikio@gmailcom
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Derecik İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - mebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com