|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, derecik, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
Derecik İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derecik İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaDerecik İlköğretim Okulu Hakkında - Derecik İlköğretim Okulu Tanıtım - Derecik İlköğretim Okulu Resimleri - Derecik İlköğretim Okulu İletişim ![]() Derecik İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Köyümüz öğrencileri, 1924-1947 yılları arasında, köyümüze 4 km ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 8 adet derslik, 1 anasınıfı, 1 bilgisayar sınıfı ve kütüphane, 1 fen laboratuvarı, 2 idari oda, 1 öğretmenler odası, 1 hizmetli odası ve arşiv ile 1 kantin bulunmaktadır ![]() MİSYONUMUZ Biz, Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, Onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler, iyi bir vatandaş olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Onlara 21 ![]() ![]() VİZYONUMUZ İstiyoruz ki okulumuzda, Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin ![]() Hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() Çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun ![]() ![]() Herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın ![]() İNANDIĞIMIZ İLKELER Öğrenemeyen öğrenci yoktur ![]() Eğitime katkı sağlamayan veli yoktur ![]() Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir ![]() Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ![]() Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz ![]() Biz öğrencilerin başarısını artırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız ![]() Biz öğrencilerimize bir birey olarak saygı duyar, onları koruyup gözetiriz ![]() ![]() Biz farklılıkları ve görüş ayrılıklarını bir zenginlik olarak kabul ederiz ![]() STRATEJİLERİMİZ Bütün öğrenciler öğrenebilir ![]() Eğitimde herkes birbirinin gelişmesine katkıda bulunabilir ![]() Veliler okulumuzun vazgeçilmez desteğidir ![]() Liderlik okulumuzda farkına varılır bir davranış biçimidir ![]() Bilgiyi paylaşmak en büyük meziyettir ![]() Derecik İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (274) 6225257 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Derecik Köyü Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: derecikio@hotmail ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Derecik İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|